2777
2789
عنوان

بچه ها اومدم خونه بابام ک جدا بشم دوتا بچه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 131 پست
باشه ان شاءالله بتونم کنار بیام بتونم

اسی توی همین سایت ندیدی چه 

نامادری های بدجنسی هستن که ی

یه لقمه نون م روا ندارن برای بچه ی

همسرشون توروخدا بچه هاتوبگیر ازش یارو روانی اصلا بگوصلاحیت 

نگه داری از بچه هامو نداره

قوی باش ب خاطر همون بچه ها فعلا قرار ملاقات آخرهفته بگیر و بعد برو دنبال کارب خودت برس و قوی شو بعد ...

ان شاالله بتونم 😍😔💔مرسی عزیزم

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای نه توروخدا بچه روندی بهش نذاربیفته زیر دست نامادری گناه بچه چیهخودت هم واسش پدرباش هم مادرحالا ...

خب باید کار کنه برای پدر بودن

با دوتا بچه طور کار کنه؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اسی توی همین سایت ندیدی چه نامادری های بدجنسی هستن که ییه لقمه نون م روا ندارن برای بچه یهمسرشون تور ...

نمیتونم بگیرم شرایطشم ندارم ...تا 7سالگی ام میداد بهم خوب بود بازم

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
دخترهم تاهفت سال؟ اشنای ما بچش تقریبا چهارسالشه داره میگیرتش از مادرش ، مادرش صلاحیت نگهداری‌نداره . ...

هر دو تا هفت سال با مادر

دختر تو نه سال و پسر پانزده سال میتونن تصمیم بگیرن با کی باشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هوم میخام ازدواج کنم ولی دلمم براشون میسوزه کاشکی بتونم ازشون دل بکنم دلم برای بزرگه نمیسوزه برای هم ...

مسئله دل سوختن نیست 

مسئله اینه شما یه سری وظایف و مسئولیت دارید در قبال بچه ها مخصوصا بچه کوچیک 

دخترهم تاهفت سال؟ اشنای ما بچش تقریبا چهارسالشه داره میگیرتش از مادرش ، مادرش صلاحیت نگهداری‌نداره . ...

بله

هردو۷سال

نمیتونه بگیره از مادرش مگه اینکه ثابت کنه مادره مشکل روانی داره یا صلاحیت نداره

خب اون کوچیک رو بذاره مهد 🥲💔گناه داره ازالان بدون مادر بزرگ شه

مهد پول میخاد عزیزم 

ب خدا خرج زیاده 

نفقه پول بستنی بچه ها نمی‌شه 

ب ای هر کدوم دو‌سه ‌تومن ک اونم ب زور دادگاه بده 

پی خود استاتر چی 

کار و خونه چی 

باید جاش سفت باشه تا بدون منت بیاره پیش خودش