2777
2789

بچه ها28 سه ساله ازدواج کردم از شدت استرس و اضطرابی که بهم تو این سه سال وارد کردن پر از مشکل روحی روانی شدم و فکر نمی‌کردم به روز بی کس و کار بودن و نبودن پدرو مادرم آنقدر اینا رو وقیح کنه که منو تا این حد اذیت کنن امشب حسرت خوردم کاش پدرم زنده بود چون تا وقتی که بود کسی نمی‌تونست اذیتم کنه پیش خودشون میگن خب جایی ندارن بره هر بلایی سرش بیاریم یتیم و غریب هم که هست مجبوره میمونه از بچگی زندگی سختی داشتم تو سن کم پر از آسیب روحی شدم بعد فوت پدرو مادرم و الآنم ازدواج کردم اینجوری و به طور سنتی توسط به آشنایی ما بهم معرفی شدیم کاش نمی‌شدم یعنی سه سال عمرم فقط یا از شوهرم یا مادر و خانوادش دارم میکشم من خودم بچه تهرانم اومدم تو یه شهر دیگه تو روستا با همه جورشون تا الان ساختم گفت خونه مشترک نمی‌گیرم و مادرم پیره گفتم عیب نداره تو یه حیاط مثل قدیم با مادرشیم دائم یا از مادرش یا خانوادش باید بکشم هیچی هم کم ندارم به سرشونم زیادیم نمی‌دونم چرا باید این همه رفتار زشت رو از سمت خانوادش تحمل کنم و شوهری که هیچ وقت پشتم در نیومده مثلا از روز اول خواهر و مادر این با من رفتار خوبی نداشتن تا همین امروز زره ای عوض نشدن دائم بی احترامی بدرفتاریشون رو تحمل کنم بریزم تو خودم مثلا خواهر شوهرم دائم خونه مادرشه به خرج شوهر من بعد نزدیک پنجاه و خورده ای سنش میشه خواهر شوهرم این رفتار از یه زن با این سن بعیده دستشویی ما تو حیاطه اینا نشستن تو حیاط من میرم دستشویی سلام باید بدم من دارم میرم دستشویی با مادرشوهرم نشستن تو حیاط خواهرشوهرم سرشو کرده تو گوشی من رد شدم انگار من وجود ندارم گفتم سلام به زور به من سلام داد اخماشو کرده تو هم با نفرت به من نگاه می‌کنه بار چندمه انگار ارث پدرشو خوردم نه بی احترامی کردن نه رفتار بدی تا الان نمی‌دونم چه مرگشونه شبم شوهرش اومد گفتم به شوهرش سلام اون درست حسابی سلام میده این باز به جور رفتار کرد انگار من چه کار و خطایی کردم مشکل داری بیا بشین مثل آدم حرف بزن این رفتار چیه اصلا قلبم از این همه رنجی که به من میدن تیکه تیکست تو سینم الان همه و عموم دوروزه اومدن خونمون شوهرم رفته تو نقش آدم خوبا جلو اونا هر چی به عموم و عمم میگم اینا اذیتم میکنن حرفم رو باور نمیکنن هی میگن نه بمون سر زندگیت و پسر به این خوبی عیب نداره هر وقت حرف زدم همش حرف خودشون رو میزنن نمی‌دونم چجوری بهشون بفهمونم اینا چجوری آدمایی هستن چیکار کنم پشتم دربیان 

تو همونی ک بعد فوت پدرمادرت پیش عموت بودی؟ 

صداشونو ضبط کن 

چرا منتظری عمو و عمه برات تصمیم بگیرن 

مگه نگفتی میتونی خونه بگیری

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

تو همونی ک بعد فوت پدرمادرت پیش عموت بودی؟ صداشونو ضبط کن چرا منتظری عمو و عمه برات تصمیم بگیرن مگه ...

اره عزیزم همونم باید یه جایی پشتم باشند ولی باور نمیکنن یه تشری چیزی اصلا انگار نه انگار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمو و عمه دلش نمیسوزه ک 

مگراینکه چقد برادرشونو دوست داشته باشن تا به یادگارش توجه کنن 

من قبلا خوندم زندگیتو 

مدقع دعوا صداشونو ضبط کن یا وقتی الکی بهت گیر میدن 

خوب اگه. ب خواهرشوهرت محل ندی همسرت باهات دعوا میکنع؟  اونا دیگه هیچوقت عوض نمیشن. 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

عمو و عمه دلش نمیسوزه ک مگراینکه چقد برادرشونو دوست داشته باشن تا به یادگارش توجه کنن من قبلا خوندم ...

چشم عزیزم اره دقیقا سلام نمی‌دم یا محل نذارم اره زنت سلام نداده محل نذاشته شب تو خونه جنگ داریم سلام میدم اینجوری کل خانوادش ون از همه و خاله و طایفشون با من مشکل دارن انگار ارث پدرشون رو من کشیدم بالا 

چشم عزیزم اره دقیقا سلام نمی‌دم یا محل نذارم اره زنت سلام نداده محل نذاشته شب تو خونه جنگ داریم سلام ...

خوب مثلا یبار سلام نده بزار بیاد دعوا راه بندازه صداشو ضبط کن اون موقع هم بگو من سلام دادم چون جواب ندادن اومدن پیش دستی کنن ک من زودتر نیام بهت بگم 

فقط اگه دست ب زن نداره اینکارو کنن ک بلایی سرت نیاد 

اگرم کلا تو فکر طلاقی بچه دار نشو 

کلا هی مدرک جمع کن 

دقیقا عزیزم اره باید جدا بشم فایده نداره

کلا هیچکس ب داد ادم نمیرسه الان فک نکن عمه و عموت نشستن دارن بتو فکر میکنن

اینم بگم ک اگر عمو و عمت مخالفن بعدا ک جداشی باهات کنار میان و عادی میشه 

دقیقا بابا یه خودی نشون بدین اینا باعث شدن من بی کس و کار بشم

بهشون بگو من نمیخوام اصلا جداشم بیایین ی کم پشت من وایسین همینجوری الکی 

دقیقا بابا یه خودی نشون بدین اینا باعث شدن من بی کس و کار بشم

میگم ک هرکی فقط بفکر خودشه بد زمونه ای شده 

کاش برای فرار از خونه عموت خودتو بدبخت نمیکردی میرفتی یجا پرستار شبانه روزی میشدی

میگم ک هرکی فقط بفکر خودشه بد زمونه ای شده کاش برای فرار از خونه عموت خودتو بدبخت نمیکردی میرفتی یجا ...

اره بخدا اشتباه کردم خیلی نمی‌دونستم قراره گیر اینا بیوفتم گفتم شاید انسان باشن