من ب دلیل اینکه از شوهرم اوایل ازدواج خیانت میدیدم ب شدت نصبت بهش سرد بودم15سالم بود ازدواج کردم و شوهرم عین خیالش نبود چون بقیه بودن براش و از هم ب شدت فاصله گرفتیم7سال تو ی اتاق با مادر شوهرم زندگی کردم و شوهرم ن آدم بود ن اخلاق داشت ن دوستم داشت جلو هرکس و ناکس خرابم میکرد میزد منو اینهمه سال صبر کردم خوب بشع همشم دنبال عشق و حال تفریح دیروزم چون لباساش و اتو نکرده بودم کلی منو زد جوری زد ک بدنم یخ شد تو سرم میزد با مشتش بهم میگفت چیه قهری ک برات لباس نخریدم ... خلاصه زنگ زدم بابام اومد دنبالم تا الان برام زنگ نزده ان شاءالله هیچوقت نیاد دنبالم و طلاقم بده یه پسر 6ساله دارم ی پسره 10ماهه پسر 10ماهمو با خودم آوردم قراره بیاد ببرتش چیکار کنم بنظرتون از پسش بر بیام ؟میتونم ؟شدنیه با ناراحتی برای بچها...
اووو پسر چقد دیییییر. زنی اگر خونه پدر مادرش باشه ک اونااممستاجرباشن مرد میتونه بگه اینا نمیتونن ن ...
نه نمیتونه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عجب . اگر ثابت کنه کخانوم قرص خواب اور میخوره همش چی.
نه عزیزم
تمام سعی دادگاه اینه بچه پیش مادر باشه با این بهانه ها نمیتونن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
مگه ب خاطر شرایط خود بچه باشه و ثابت کنن فضای ک توش هست اکه نیست همین ب قول شما تیم داشتن
آره عزیزدلم حق باشماست درستشمهمینه من بچه ندارم بخاطر همین نمیدونم چقدر خرج ومسئولیت و....داره اون ب ...
قربونت 🌹❤️
پسر ۶سالت الان میخاد بره مدرسه وارد مرحله جدیدی از زندگیش میشه اون کوچیکه هم واقعا ب مادر احتیاج داره
ی مدت مدارا می کردی تا بچه هات بزرگتر بشن. کاری نکن عصبانی بشه
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
اینو مشاور کودک ب خواهرم گفت بعد طلاق اونا همو دارن باید کنار باشن
و نخود و لوبیا نیستند بین پدر و مادر تقسیم بشن
پس هر وقت آوردی برای دو روز هم با هم بیار پیش خودت