2777
2789
عنوان

بچه ها اومدم خونه بابام ک جدا بشم دوتا بچه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 131 پست
اووو پسر چقد دیییییر. زنی اگر خونه پدر مادرش باشه ک اوناام‌مستاجرباشن‌ مرد میتونه بگه اینا نمیتونن ن ...

نه نمی‌تونه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب . اگر ثابت کنه ک‌خانوم قرص خواب اور میخوره همش چی.

نه عزیزم 

تمام سعی دادگاه اینه بچه پیش مادر باشه با این بهانه ها نمیتونن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه عزیزم تمام سعی دادگاه اینه بچه پیش مادر باشه با این بهانه ها نمیتونن

پس چجوری وکیل‌گفته. اخه مادره واقعا صلاحیت نگهداری نداره. پدربزرگ مادربزرگه نگه میدارن بچه رو. مادره نگه نمیداره. بچه دچار تیک شده بود‌ وقتی‌پیششون بود. 

parasoo1989@
اره عزیزم ولی اگه قوی باشه بره دنبال کار و بتونه یکم جاش رو سفت کنه و از پس خودش بر بیاد کم کم می‌تو ...

آره عزیزدلم حق باشماست درستشم

همینه من بچه ندارم بخاطر همین 

نمیدونم چقدر خرج ومسئولیت و....

داره اون بچه شرایط اسی رم درنظر

نگرفتم مرسی شما خوب راهنماییش

کردی❤

پس چجوری وکیل‌گفته. اخه مادره واقعا صلاحیت نگهداری نداره. پدربزرگ مادربزرگه نگه میدارن بچه رو. مادره ...

مگه ب خاطر شرایط خود بچه باشه و ثابت کنن فضای ک توش هست اکه نیست همین ب قول شما تیم داشتن

آره عزیزدلم حق باشماست درستشمهمینه من بچه ندارم بخاطر همین نمیدونم چقدر خرج ومسئولیت و....داره اون ب ...

قربونت 🌹❤️

پسر ۶سالت الان میخاد بره مدرسه وارد مرحله جدیدی از زندگیش میشه اون کوچیکه هم واقعا ب مادر احتیاج داره

ی مدت مدارا می کردی تا بچه هات بزرگتر بشن. کاری نکن عصبانی بشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

استاتر ب هیچ‌وجه بچه ها رو از هم جدا نکن

اون دوتا فقط همو دارن و باید کنار هم باشن 

اینو  مشاور کودک ب خواهرم گفت بعد طلاق اونا همو دارن باید کنار باشن 

و نخود و لوبیا نیستند بین پدر و مادر تقسیم بشن

پس هر وقت آوردی برای دو روز هم با هم بیار پیش خودت