2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره جدا شدم، عاشق نامزد سابقش بود هزار تا بلا سرم آورد 😭الان برگشته با اون دخترس

عزیز دلم غصه نخور 

پس من چی بگم که تو اوج نو جوونی اومد زندگیمو نابود کرد 

با هزار تا آدم بهم خیانت کرد، متاهل مجرد... 

به خاطرش تو روی همه وایسادم ولی سرافکندم کرد

قشنگم بهتر که بهم نرسیدید

منم خوشحالم قبل از ازدواج و رسمی شدن خود کثیفشو نشون داد

غصه نخوریا ❤️ارزششو نداره 

بدرک ولش کن بهش فکر نکن به خدا قسم چند سال بعد وقتی بهش فکر می کنه حالت تهوع می گیری که همچین آدمی دوست‌داشتنی .نهایتش ده سال دیگه مثلا ...ولی شاید تا دو سه سال دیگه هم این اتفاق بیفته .چنان آدم خوبی بیاد داخل زندگیت که اصلا اون رو یادت نیاد،همین دنیا منظورمه.به فکر خودت باش دنیاتو بساز دنیا مسیری هست که به آخرت منتهی میشه پس سعی کن داخل مسیر خوش بگذرونی 

بدرک ولش کن بهش فکر نکن به خدا قسم چند سال بعد وقتی بهش فکر می کنه حالت تهوع می گیری که همچین آدمی د ...

واقعا حرفتون درسته، آدم درست که وارد زندگیه آدم بشه تازه میفهمی چقد احمق بودی که با همیچین کثافتی همکلام شدی چه برسه ازدواج