2777
2789
عنوان

آیات مربوط به سحر و جادو

102 بازدید | 13 پست

قران رو به نیت مشکلاتم چندبار باز کردم ایات سحر و جادو میاد چند وقته طلسممون کردن داغون شدم 😔

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

برا منم باز کن ببین چی میاد عشقم😢😢

باشه عزیزم ایه ۱۵ سوره فصلت اومد اما خودت باز کنی بهتره

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمون چطور باز کنیم ؟برا چی میتونیم باز کنیم ؟

من هروقت دلم میشکنه قرانو باز میکنم ایاتش با حال روزم خیلی نزدیکه

معنیش چی میشه قربونت برم؟؟؟دمت گرم مرسی

عزیزم معنیشو که بخونی به دل خودت میفته منظورش چون من نیت شمارو نمیدونم چی بوده

عزیزم منظورم اینکه چیکار میکنی نیت میکنی؟؟؟کدوم ایه رو میخونی ؟؟؟

اره قبلش یه سوره میخودم با بدن پاک و بهتره با وضو من با اپلیکیشن دستمو میکشم روی سوره هااول بعدش با چشم بسته میکشم روی آیات اون سوره

بگم نفهمیدم میگی خنگه 😄😄😄😄😄

ببین اپلیکیشن قران نصب کن اول دستتو بکش روی سوره ها بعد کهسوره باز شد یه کم پایین و بالا کن و با چشم بسته بزار روی یکی از ایه ها