2777
2789
عنوان

مشاوره

123 بازدید | 23 پست

سلام دوستان الان ۷ ماه که باردارم به شوهرم مشکوکم همش گوشیش دستشه یعنی دقیقا از ساعت ده شب تا یک شب دستشه بعد یه زاویه ای نگه میداره که من نبینم مثلا وقتی میرم پشتش حالا فرض کنین رو مبل دراز کشید من دارم رد میشم یه جوری گوشیو میگیره که من نبینم بعد دستاشو میبینم که داره سریع تایپ میکنه اما گاهی وقتها که میرم پشتش میبینم تو کاناله درصورتی که یه ثانیه قبلش داشت تایپ میکرد از گشتن توی گوشی کسی خوشم نمیاد اما یه بار که نبود گوشیشو جا گذاشته بود رفتم تو تلگرامش فقط چندتا کانال عاشقانه با یه گروه به نام یاران که ۶۶ کا ممبر داشت دیدم که گروه مختلط بود شبیه این گروه دوست یابیا سعی کردم لینک گروه بردارم اما مثله اینکه باید یکی اددت کنه حالا به نظرتون چیکار کنم تلگرامشو هک کنم یا کلا بیخیال شم شک نکنم اما نمیشه شما بودین چیکار میکردین یعنی الان چند ماه دارم دیونه میشم برای کسی پیش امده این مورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توی کارهای همسرت سرک نکش،خودتو اذیت میکنی و تخم کینه و بددلی رو میاری تو دل و زندگیت.

به نظر من با همسرت در شرایط مناسب با عشق و علاقه و آرامش صحبت کن و بهش بگو امید تو و بچه توی راهیتون اونه.و از اینکه این زندگی آروم و پر از آرامشتون خراب بشه می ترسی...

آدمهاى اين روزگار چنين اند : با گرگ بره ميخورند ، و با چوپان گريه ميكنند...
عزیزم توی کارهای همسرت سرک نکش،خودتو اذیت میکنی و تخم کینه و بددلی رو میاری تو دل و زندگیت. به نظر ...

خیلی سعی میکنم سرک نکشم اما حساس شدم شاید به خاطر حامله گیمه اما وقتی گوشیش دستشه من اعصابم بهم میریزه 

خیلی سعی میکنم سرک نکشم اما حساس شدم شاید به خاطر حامله گیمه اما وقتی گوشیش دستشه من اعصابم بهم میری ...

عزیزم من هیچ چیزی راجع به پیشینه زندگی شما و رابطه تون با همسرتون و نوع وفاداری و رفتار ایشون نمیدونم.اما بدون بارداری حساسیت شما رو زیاد کرده،شاید اصلا به خاطر اینکه با گوشی مشغوله و به شما کم توجه شده اینطور فکر میکنید.اما با صحبت و درد و دل کردن خیلی می تونید بهش نزدیک بشید حتی اگه نیت خوبی هم نداشته باشه چه بسا دلش بلرزه و متوجه اشتباهش بشه.

آدمهاى اين روزگار چنين اند : با گرگ بره ميخورند ، و با چوپان گريه ميكنند...

نه من تا حالا دست به گوشیش نزدم که حتی قفلشو باز کنم . چون اگر تو گوشیش سرک بکشم شاید چیزی ببینم . چون تو باغچه هر کس و بیل بزنی دو تا کرم پیدا میشه . اعصابم و الکی بهم نمیریزم

فکر کردن کارسختی هست بخاطر همین اکثر مردم قضاوت میکنن