یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منتهی امیدوار هم هستم که اسن موضوع ناراحتت نکنه؛ کلاً فلسفهٔ «دعانویسی» کلاهبرداریه. دعانویسی خوب و بد، دعانویسی راستگو و دروغگو، دعانویسی واقعی و الکی، دعانویسی درستکار و کلاهبردار نداریم! دعانویسی چیزی جز خرافه نیست؛ حالا این با خودت
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
همه اینا تبلیغ میکنن منم تو یه تاپیکی داشتم میگم گفتن تبلیغ میکنم دیگه توبه کردم
کم حرف شده ام...دوست ندارم توضیحی به کسی بدهم...وهیچ توضیحی از کسی نمیخواهم...میشل مونتنی میگفت غم هایه کوچک پرحرفند...غم هایه بزرگ لال ...میترسم ک لال شده باشممم