2777
2789
منظورتون از تضمینی چیه؟

میتونی اگه قبول نشدی شکایت کنی😂

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون از تضمینی چیه؟

بعد از ثبت نامتون مشاورتون پزشک هستن بهتون راهکارهایی رو میدن که اگه انجام بدین قبولیتون تضمین شده هست. یک جلسه رایگان هم میتونین مشاوره بگیرین.

بعد از ثبت نامتون مشاورتون پزشک هستن بهتون راهکارهایی رو میدن که اگه انجام بدین قبولیتون تضمین شده ه ...

آهان ممنون

ولی خب نفر به نفر فرق داره

و لزوما یه پزشک مشاور خوبی نیست

پاینده ایران

بعد از ثبت نامتون مشاورتون پزشک هستن بهتون راهکارهایی رو میدن که اگه انجام بدین قبولیتون تضمین شده ه ...

اونوقت اگر قبول نشدیم چه تضمینی هست؟

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

آهان ممنونولی خب نفر به نفر فرق دارهو لزوما یه پزشک مشاور خوبی نیست

بله درسته عزیزم ولی خب یه کسی که یه راه رو رفته تجربه خوبی هم میتونه داشته باشه و با شرایط آشناست 

دیه هم داره؟😂😭

بیمه بدنه هم داشته باشه اوکیم😅

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

اونوقت اگر قبول نشدیم چه تضمینی هست؟

خب ابتدا نصف هزینه پرداخت میشه و در صورتی که نتیجه گرفتین نصف هزینه دیگه رو پرداخت میکنید مطمئنا اگر طبق برنامه پیش برید تضمین شده هستش

دیه هم داره؟😂😭

فقط اعدام

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶