یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوشبحالت تونستی با قضیه کنار بیای من حالم بد و حال شوهرمم بد کردم اینقدر گفتم چرا باید بچه بیاریم و ...
عزیزم شما کار خلافی نکردین که دنبال مقصر باشی زن و شوهرین بلانسبت کار حرامی نکردی من تو بدترین شرایط فهمیدم حامله ام تقریباً همه چی تموم شده بود و میخواستم جدا بشم که متوجه شدم حامله ام اطرافیانم گفتن سقط کن خودمم میخواستم سقط کنم اما قلبم اجازه نداد کار خدا بی حکمت نیست و مطمعنم این بچه با اومدنش همه چیزو تغییر میده گلم به این فکر کن که چقد ادم رو زمین هست که در حسرت مادر شدن هستن و کلی دوا و درمون و نذر و نیاز میکنن اما نتیجه نمیگیرن ولی شما خداروشکر سالمی
امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭