2777
2789

دوستان همونطور که میدونید وضعیت اقتصادی خیلی بد شده؛دیگه زمونه چشم و هم چشمی نیستش

•حالا ما تصمیم گرفتیم جشن بله برون و عقد محضری رو یکی کنیم، شما تا حالا دیدید که چطوری برگزار می کنن؟!

میخوایم عقد رو بین خودمون شخصی بخونیم و یک روزی رو محضر رزرو کنیم(۲ ساعت) اول مراسم بله برون برگزار بشه و بعدم عقد فرمالیته. 

خریدهاهم همون خرید های بله برونه و خرید سرویس طلا میمونه برای جشن عروسی. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برون ۱۰نفر فقط بزرگ تر درخانهعقدم همون محضرمسخره میشه بله برون در محضر

اخه بله برونای ما اونطوری نیست. 

حداقل ۵٠ نفر میشه جشنای بله برونمون. 

(حلقه نشون میارن، جام گل، کیک، ست بله برون، چادری، لباس، کیف، کفش و...) 

و بیشتر بزن و برقصه نه صحبت های اصلی که بین دو خانواده میشه. 

تو خونه هم هزینه اش بیشتر میشه هم عکسا اصلا قشنگ در نمیاد.... 

یجورایی انگار پول رو بیرون انداختنه

برا خودت ارزش قائل باشب اقتصادم توجه نکن بذا برات همه کار کننما کوتاه اومدیم بی ارزش شدیم

خب بله برون بیشتر مخارجش با خونه دختره، منظور ربطی به خانواده پسر نداره... 

خانواده خودم میگن که یکی کنیم. 

تو خونه ادم ۱٠ برابر خرج میکنه ولی نه فیلما قشنگ در میاد نه چیزای دیگه که تو ذهن ادمه. 

(منظور میفرمایید واسه خودت ارزش قایل باش، این مراسم صفرتاصد پذیراییش و فیلمبردار و دیزاین و...  با خانواده دختره) 

نامزدی که جشن جدا اگه عقد و نامزدی باهم بگیری بزار حسابی بگیر ی بار

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اخه بله برونای ما اونطوری نیست. حداقل ۵٠ نفر میشه جشنای بله برونمون. (حلقه نشون میارن، جام گل، کیک، ...

بازم بنظرم جالب نیست باز خودت با توجه به رسومتون میدونی چی بهتر میشه

بله هزینه ها زیاده باید رعایت کرد

عاقد رو بیارید خونه بنظرم. خونه رو دیزاین کنید اگر میتونیدبنظرم اینطوری بهتره تا اینکه بعدش برید محض ...

بنظرتون تو خونه بد دیده نمیشه؟! 

نمیدونم چرا احساس می کنم ۱٠ برابر هزینه بیرونم میکنیم اما فیلما و عکسا قشنگ دیده نمیشن... 🥺💔

بنظرم خریداتو بذار برای همین الان که میخوای عقد کنی ، بعد عقد امکان داره گولت بزنن نخرن

نه عزیزم خریدامو کردیم فقط پیش حلقم شد ۸۹ میلیون(خسیس نیستن) 

خانواده ما یکم از نظر مالی.... 💔

میگن چرا چند بار هزینه کنیم؟!... 

همون بله برونم تو محضر بگیریم... 

خب بله برون بیشتر مخارجش با خونه دختره، منظور ربطی به خانواده پسر نداره... خانواده خودم میگن که یکی ...

خب بله برون جشن نداره ک من نشنیدم 

اون اضافیه 

اما عقدو مفصل بگیرن برات 

تجربه کردم میگم 

🩷