2777
2789
عنوان

حالم دیگه داره به هم میخوره از این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 89 پست
میترسم مثل الان دیوونه بازی دربیاره

نه اگه زن با سیاستی باشه بلد چجوری اززبون پسرش حرف دربیاره بالاخره پسرش ی عمر بزرگش کرده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه دوری توتاپیک هات زدم تف توپدرمادر بدرد نخور هرچی میکشی از اوناست بچه شونزده ساله چرا باید ازدواج ...

درد من همینه هم سن و سالای من الان در کنار خانوادشون در حال تفریح و استراحتن منه بدبخت درگیر دعوا با شوهر 

اون از اولش که به زور شوهرم دادن بعد که دیدم اخلاقاش خوبه مهرش به دلم افتاد تا چند وقت بعد عروسیم عالی بود ولی بعد دیگه اون روشو نشون داد

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اگه زن با سیاستی باشه بلد چجوری اززبون پسرش حرف دربیاره بالاخره پسرش ی عمر بزرگش کرده

امیدوارم بفهمه چشه

نه دیوونه بازی در نمیاره....اجازه بده....از مادرشوهرت بخواه که باهاش حرف بزنه...اینطوری که نمیشه... ...

امیدوارم همینطور که میگی بشه

امیدوارم

امیدوارم بفهمه چشه

اره می‌فهمه مادر ش عاقل بچه اش می‌فرسته معذرت خواهی ولی بهش بگو که نزار چیزی بفهمه از حرف های دونفره تون انشالله درست میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره می‌فهمه مادر ش عاقل بچه اش می‌فرسته معذرت خواهی ولی بهش بگو که نزار چیزی بفهمه از حرف های دونفره ...

مرسی ازت عزیزم 

بهت پیشنهاد میکنم باهاش برنگرد چند روز بمون خونه مادرشوهرت و باهاش حرف بزن ظاهرا آدم مورد اعتمادی 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
فقط به مادر شوهرت بگو همیسه همینطوریه....تو خونه هم همینطوریه...شما باهاش صحبت کن...ببین چشه......با ...

ممنون بابت راهنماییت

مرسی ازت عزیزم

فدات انشالله درست میشه نگران نباش صبوری این چند وقت جواب بده اخلاقش درست میشه آیه الکرسی خوندم انشالله حل میشه بین تون

فدات انشالله درست میشه نگران نباش صبوری این چند وقت جواب بده اخلاقش درست میشه آیه الکرسی خوندم انشال ...

مرسی گلم دستت درد نکنه❤ایشالا همیشه لبخند رو لبات باشه

بهت قول میدم هیچوقت عوض نمیشه کسی‌ک دست بزن داره بعدش معذرت خواهی هم بکنه هیچ ارزشی نداره چون دوباره تکرار میشه سنت کمه تجربه ای نداری سعی کن آرام و منطقی رفتار کنی هرچند در مقابل همچین آدمی خیلی سخته.عزیزم تو این مدتی ک باهاش زندگی کردی گفتی قبلا خوب بوده الان اینجوری شده قبلا تظاهر ب خوب بودن میکرده الان اخلاق واقعیشو نشون داده سعیتو بکن برای زندگیت شاید درست شد اگر نه تا قبل اینکه بچه ای داشته باشی جدا شو چون بعدش خیلی سخت تره و واقعا دیگه کسی پشتت نیست الان اگه پشتت نیستن ب خیال خودشون میخوان زندگیت بهم نخوره ولی تو سعیتو بکن اگه درست نشد جونتو بردار فرار کن چون همچین آدمای هیچوقت درست نمیشن