2777
2789
عنوان

حالم دیگه داره به هم میخوره از این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 89 پست
درد من همینه هم سن و سالای من الان در کنار خانوادشون در حال تفریح و استراحتن منه بدبخت درگیر دعوا با ...

ظاهرا مادر شوهرت خیلی زن خوبیه مشکلتون حل میکنه عزیزم نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت قول میدم هیچوقت عوض نمیشه کسی‌ک دست بزن داره بعدش معذرت خواهی هم بکنه هیچ ارزشی نداره چون دوباره ...

با ۱۷ سال کجا برم مامان بابام از اولم پشتم نبودن اصلا اونا بودن که منو به زور شوهر دادن من کجا و این غلطا کجا

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

اولا تا میتونی پدرشو دربیار نزار کتک بزنه 

انسان حق دفاع از خود داره با هر وسیله ممکن از خودت دفاع کن اگه عادت کنه به زدنت و توام سکوت کنی منتظر مرگ روح و جسمت باش 

به پدرومادرت حتما بگو کتکت میزنه بزار بترسه 

تا میتونی بترسونش وگرنه عادتش میشه و کتک رو لایقت میدونه 

این دنیا جای مظلوم بازی نیست پس یاد بگیر سلیطه باشی اینجور مواقع

خاک تو سر هر چی مرده نامرده 

ظاهرا مادر شوهرت خیلی زن خوبیه مشکلتون حل میکنه عزیزم نگران نباش

فرشته به تمام معناست خداحفظش کنه 

ایشالا خدا از زبونت بشنوه

با ۱۷ سال کجا برم مامان بابام از اولم پشتم نبودن اصلا اونا بودن که منو به زور شوهر دادن من کجا و این ...

خب اگه راضی بمان و بساز .تجربه ۸سال زندگی با ی بچه کوچیک بهم میگه همچین آدمای عوض نمیشن

هیچوقتم پیش شوهرت نگو پشتوانه ندارم بدتر میشه

اولا تا میتونی پدرشو دربیار نزار کتک بزنه 

انسان حق دفاع از خود داره با هر وسیله ممکن از خودت دفاع کن اگه عادت کنه به زدنت و توام سکوت کنی منتظر مرگ روح و جسمت باش 

به پدرومادرت حتما بگو کتکت میزنه بزار بترسه پدرومادرت باید زیرورو کنن شوهرت 

تا میتونی بترسونش وگرنه عادتش میشه و کتک رو لایقت میدونه 

این دنیا جای مظلوم بازی نیست پس یاد بگیر سلیطه باشی اینجور مواقع

خاک تو سر هر چی مرده نامرده 

دیگه اینجا واقعا مقصر همسرت بوده

اولش نمیگم من چایی رو ریختم داغ بود هرچی 

ولی بعد که مامانش باهاش حرف زد عوض اینکه یه خورده فکر کنه به کاری که کرده اومده اینطوری میکنه

اولا تا میتونی پدرشو دربیار نزار کتک بزنه انسان حق دفاع از خود داره با هر وسیله ممکن از خودت دفاع کن ...

پدر مادرم بگمم مطمئنم هیچ واکنشی ندارن اونا خودشون منو انداختن تو این بدبختی منو به زور شوهر دادن

خب اگه راضی بمان و بساز .تجربه ۸سال زندگی با ی بچه کوچیک بهم میگه همچین آدمای عوض نمیشنهیچوقتم پیش ش ...

نمیدونم چطوری درستش کنم 

با مشاور حرف زدم میگه باید خودشم بیاد که نمیاد به هیچ وجه 

میگه وقتی عصبی میشه تو هیچی نگو خب نمیشه هی ادامه میده ادامه میده صبرم لبریز میشه

به ذهنم رسید بهت بگم اگه کتکت زد تقریبا بلافاصله خودت رو برسونی پزشکی قانونی و محل ضرب و شتم رو نشون بدی و پیگیری قانونی کنی و مطالبه حق. میدونی چقدرر. باید پول بده بابت کتک زدن ؟؟اینجوری کم کم یاد میگبره خودش رو کنترل کنه و در ضمن اگه از ی تعداد دفعاتی کتک ها بیشتر بشه اگه خواستی جدا بشی شاید کمکت کنه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه