2777
2789
عنوان

به دختر خالم حسودی کردم

383 بازدید | 38 پست

ناخدآگاه به دختر خالم حسادت کردم نمیدونم اسمشو میذارن حسادت یا چی ولی از عصر دپرس شدم بخاطر این رفتارم حس میکنم خیلی دیگه بچه و بی هدف و بی لولم ک همچین حسی اومده سراغم

دختر خالم نامزد کرده بعد خالم خیلی ازش تعریف کرد خونمون و تهش گفت اره از فلانی..نامزد من..خیلی اوصاع مالیش اوکی تره بابا

بعد انروز ک بله برونش بود فهمیدم ک خالم فقط بخاطر اینکه منو اذیت کنه و نامزدمو جلو مامانم خرد کنه اینجوری گفته و نامزد دختر خالم ن خونه داره ن چیزی فقط ی پراید داره و ۶۰۰میل ارثیه ک بهش رسیده

ته دلم خوشحال شدم😭😭😭وای چقد دلم سیاه شده مگههههه

توروخدا بگین چیکار کنم الان عذاب وجدان خفم کرده حالا حسم دسته خودم نبود یهو شرور شدم

حق داری کار خالت بد بوده

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

خاله ها چقد بد شدن

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری کار خالت بد بوده

اخه من اون لحظه هی یادم میاد ک یهو از ذوق یه لبخند زدم قشنگ حس این شخصیت شرورا بم دست میده

بخدا ک انقد اونا نامزدمو کوبیدن دست خودم نبود دیدم از همچی سرتره نامزدم ذوق کردم

از حسادت دوری کن که فقط برای خودت عذاب میخری و زندگیت رو به فنا میدی 

خیلی اوقات این حس ها میاد سراغمون اما این حس ها افکار ما نیستن شیطون رو لعنت کن برای دختر خاله ات آرزوی خوشبختی کن که بر هر چیزی که میخواد برسه میبینی که چطور به همه چی میرسی

من قبل ازدواج اشتباه کردم دوست پ داشتم 

بعد ازدواج کردم دوسال بعدش دخترش ازدواج کرد 

اومد خونمون میگفت دخترم سنگیییییین بوده کلی خواستگار داشته

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

حق داری خاله ها خیلی حسودن

بخدا اولش ک نامزد کردم زنگ زد ب مامانم ک اره دخترت رل بوده با نامزدش باز خوبه گرفتتش رسوا نشدع

بعد دخترای خودش جفتشون دوستی ازدواج کردن خودشم باشون گاهی میرفت دیت خبرداشت از کارشون

بعد ک دخترش نامزد کرد روزی سبار زنگ میزد ک ما فلان تاریخ مراسم میگیریم گفتم ک شما برا کیانا برنامه نریزین مراسمش اون تایم باشه

حالاا همه میدونن درست همون تاریخ ما برنامه داشتیم مراسم بگیریم