2777
2789

۱۰ کیلو وزن کم کردم اما الان یه مدته عقده ای شدم سه برابر حالت نرمال غذا میخورم مثلا امشب سه تا ساندویچ خوردم دارم میترکم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جنبه روز آزاد رو ندارم یه روز اینطوری باشم روز بعد سختمه

اخه لازمه

بعد مدتی کلا زده میشی 

و اینکه سعی کن اگه غذای خاصی خیلی باعث زیاده روی میشه یکبار اون غذا رو خیلی بدمزه و بدشکل درست کنی که تصورت خراب شه بهش

من میخوام دوباره از فردا شروع کنم هیچی نخورم فقط آب

تعادل رعایت کن عزیزم

شما بدنت کالری میخواد

فقط کالری مفید بخور

مرغ پخته تخم‌مرغ بدون زرده و یا زرده کم

سبزیجات و فیبر

لبنیات حاوی پروبیوتیک

اگه بخوای نخوری اصلا ،،،،   زود خسته میشی و ادامه دار نیست....

بخور ولی کم ،،مثلا یکی از روش هاش اینه که یک مقدار  بخوری بعد به خودت بگی بقیه اش هم همین مزه رو میده پس دیگه نیاز نیست بخورم.. و بلافاصله بلند بشی و جمع کنی و دیگه نخوری  

مرسی این روش خیلی رو من جواب میده مرسی که گفتی

سفره ات رو‌از خانواده جدا کن

رژیم‌فست بگیر مثلا اگه شام زیاد میخوری از ساعت ۸ شب تا ۸ صبح روزه باش فقط آب بخور

سهمت رو همون اول جدا کن میخوای شامی بخوری چندتا دونه بردار برو کنار از تو ظرف اصلی برندار ظرفم از خودت دور کن

مقدار میوه و نون اون‌روزت رو جدا کن مثلا قراره تو کل روز ۶ کف دست نون بخوری همون اول صبح جدا کن بزار تو پلاستیک فریزری جایی که دیگه دستت تو سفره نره

مایه گروه لاغری داریم تو ایتا هرشب گزارش میدیم اگه فکر میکنی بدردت میخوره بگو تا عضوت کنم