2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم دارم استغفار ب نیت پاک شدن گناهایی ک نمیزارن ب خواستم برسم میگم

چون استغفار بینظیره

باعث میشه روحت از گناه پاک شه و دعات زودتر مستجاب شه

اگرحاجتت زیادی واجبه حدودا صدهزارتا استغفرالله ی ساده بگو

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

گرفتن ۱۰۰٪ هر حاجتی با اعجاز یس شریف ( قوی قوی قوی و مجرب به اذن الله ) فقط در یک جلسه 

بسم الله الرحمن الرحیم و صلی الله علی سیدنا و نبینا محمد و آله الطاهرین و علی علی بن ابیطالب امیر المومنین...

ختمی که بسیاری از کاربران کانال از آن فواید و اثرات بیشمار دیده اند از جمله حقیر سرا پا تقصیر 

برای حل همه مشکلات اول الله متعال و بعد سوره یس 

سوره یس خیلی قدرت داره ارواح و موکلین و فرشتگان خیلی قوی داره همه کاری میشه تو علوم غریبه با این موکلین بزرگوار انجام داد زبان قاصر از بیان قدرت این سوره عظیم است 

👈 برای این منظور اخذ حاجت ۱۰۰٪ بلا شک به این طریق عمل مینمایید 

🔸ازدواج - محبت بین زن و شوهر ؛ پیدا کردن شغل مناسب - علاج بیماری که لاعلاج پزشک جواب کرده ؛ گشایش در رزق و روزی ؛ هر خواسته حاجتی که دارید چه گذشته چه حال به اذن الهی و لطف خادمین سوره یس استجابت شده دریافت خواهید داشت.

👈در هر روزی نصفه شب برمیخزید بعد از جوف اللیل که میشه همان نصفه شب ۱۲ به بعد مثلا ۱۲:۱۰ اذان صبح هم که الان زمستان ۵ صبح هست یعنی شما ۵ ساعت وقت دارید تا قبل اذان صبح باید تمام بشه ختم.

🔸نحوه انجام :

در یک اتاق خلوت قرار گرفته و مقداری گلاب می‌پاشید رو فرش که خوشبو بشه و فرشتگان الهی جذب بشن بیان - خودتان هم قبلش مسواک بزنید و گلاب کمی بخورید و کمی بزنید به لباس و صورت تان بدن و لباس و مکان شما باید طاهر پاک باشه.

بعد از انجام مراحل فوق به خداوند توکل می‌نمایید ۲ رکعت نماز حاجت می‌خوانید همان رو به قبله میمانید خلاف جهت نمی‌دهید در اتاق باید تنها باشید وسط عمل با کسی حرف نزنید عمل خراب میشه و اتاق خالی باشه خودتان فقط باشید مجسمه و تابلو حیوانات و سگ اینا در خانه نباید باشه چون ملایکه فرود نمیان وسط این ختم نمیشه پاشد رفت بیرون از اتاق.

بهتر است در زیر نور شمع بخوانید اما شرط نیست - مثلا یک شمع بگذارید رو میز یک جا بلند نور بده ۳ تا شمع هم آماده داشته باشید بلند و ضخیم باشند.

و رو به قبله به عربی صحیح سوره یس ۴۰ مرتبه پشت سر هم قرائت میکنید

و بعد از هر ۱۰ مرتبه کف دست خود را به سمت آسمان بلند می‌کنید مثل قنوت برای دعا کردن و جمله عربی زیر را ۱ مرتبه می‌خوانید : 

✨ألسَلامُ عَلَيكُم وَ رَحمَةُ اللّه يا مَلائِكَةِ إلسامِعينْ لِقِرءاَتي سَألتُكُم بِاللّهِ الْعَظيمْ وَ نورِوَجهَهُ الكَريم وَقَولَهُ الحَكيم إذ تَستَغيثونَ رَبَكُم فَاستَجابَ لَكُم أني مُمِدَكُم بِألفٍ مِن المَلائِكَةِ مُردِفين اللهُم لَك رَفَعتُ يَدي ( اینجا حاجت خود را میگویید ) فَلا تَرِدني خائِباً وَ لا تَرِد يَدي فارِغَةً يا ذِاالجوُد وً الْعَطاء و صَلى' اللّهُ عَلى' سَيدنا مُحَمَد وَ اله وَسلم.✨

👈نکته : در قسمت (عرض حاجت خود ) هر چه که هست بیان می‌نمایید خدمت فرمان روای عالمیان  

👈باید ۱ دونه حاجت بگید چند تا باهم نمیشه 

و دقت کنید ۴ بار باید حاجت تان بگید سر هر ۱۰ بار خواندن یس یعنی بعد از ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ و ۴۰ مرتبه و این حاجت شما تغییر نکنه هر بار ثابت باشه.

یعنی ۱۰ بار تمام شد جمله رو گفتید دوباره یس می‌خوانید تا بشه ۲۰ مرتبه دوباره همان جمله تا بشه ۳۰ و ۴۰ ... بعد هر ۱۰ مرتبه دعا را باید بخوانید.

اگر به درستی انجام دهید مطمن باشید ختم تمام نشده همان در یک جلسه حاجت خودتان دریافت شده خواهید یافت 

این عمل به تجربه رسیده بلا شک است به اذن الله مجیب سریع اعجاز می‌بینید.

👈که به تجربه حقیر ۱۰ مرتبه یس حدود ۱ ساعت ربع زمان می‌بره باید زمانی انتخاب کنید که استراحت کردید قلب و ذهن تان آماده است شروع کنید به خواندن و مقداری آب جوش و خرما هم در اتاق بگذارید گلویی تازه کنید و خرما بخورید که قوت لازم بگیرید.

✨ثواب این ختم تقدیم میکنم به پیشگاه مقدس حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف باشد که این سوره عظیم روز قیامت شفاعت ما را بکند.

واقعا دوست دارم همه تان انجام بدید و قدرت یس شریف ببینید 

برادر تان از دعای خیرتون محروم نفرمایید و اگر روزی از این دنیا فانی رخت بسته بودم روح مرا با فاتحه ای شاد گردانید.

الخادم المؤمنین بیگی

🔴کپی و فروارد فقط با ذکر نام کانال مجاز می‌باشد وگرنه راضی نیستم .

✨اعجاز قرآن و مجربات علوم غریبه رحمانی  

Https://T.me/Ejaz_Qora

شب جمعه بدون بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته  پشت هم ۴۰مرتبع سوره ضحی بخون برا حاجت روایی بینظیره

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

عزیزم ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم هم‌ خیلی مجربه همین سایت سرچ کن خیلی ها حاجت روا شدن برا هرنوع مشکلی برا قرص بدهی برا بیماری برا خانه دار شدن برا بچه دار شدن ومخصوصا برا ازدواج‌ بسیار مجربه بتونی ۴۰ روز بخونی روزی هزارتا بشرط ترک گناه قطعا حاجت روا میشی خیلی ها حاجت محال گرفتن

شب جمعه بدون بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۴۰مرتبع سوره ضحی بخو ...

منظورت شب پنجشنبه اس دیگه درسته؟؟ ضحی کلا واسه عشق و عاشقی ام خیلی جواب میده

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»