2777
2789
از 25 سالگی داخل بازارهای مختلف بودم. به صورت تجربی و با اینترنت و کتاب و... اما تجربه فقط مهمه. هزا ...

بله تئوری که جواب نمیده اما خب باید شروع کرد میخواستم بدونم شروعش چجوریه

keep your voice alive in my silence

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دلشو نسبت به اطرافیانش حساس نکن .نظراتشون متفاوته

بله درست ولی گاهی نباید به اطرافیان توجه کرد و فقط به خودت باید فکر کنی مگه اطرافیان واسه ما دلسوز هستن که ما به اونا توجه کنیم

ولی اسی چقد دل مهربونی داری ❤️🌹

بله تئوری که جواب نمیده اما خب باید شروع کرد میخواستم بدونم شروعش چجوریه

از بورسای کوچیک مث بورس سهام با سرمایه خیلی کم شروع کن. البته بورس سهام جز ضرر نیست تهش اما باید شروع کرد بالاخره. جایی مث فارکس اونقدر نهنگ زیاده که اماتور را براحتی یه لقمه می کنن!!!

بله درست ولی گاهی نباید به اطرافیان توجه کرد و فقط به خودت باید فکر کنی مگه اطرافیان واسه ما دلسوز ه ...

یکم با ترس نوشتم نظرمو ترسیدم بهتون بر بخوره خوشحال شدم جوابتو دیدم 😅اونک اره چون شرایط سخت شده آدما نسبت به جایگاه هم حساس و حسرت زده میشن و با توجه به این حس یه چیزایی بگن که راهکار نباشه و ب ضررت شه . به نظرم اونقد باید تو کارت خفن شی و استقلال پیدا کنی که حسرت باقی نمونه که بخواد تو شخصیتت تاثیر بذاره 

یکم با ترس نوشتم نظرمو ترسیدم بهتون بر بخوره خوشحال شدم جوابتو دیدم 😅اونک اره چون شرایط سخت شده آدم ...

نه بابا چرا بربخوره 😅😅  

نظرات متفاوت کاش مثل کشورهای اروپایی اینجا هم هیچکس به هیچکس کاری نداشت ولی چه فایده.....