2777
2789
عنوان

اگر نوزاد یهو رنگ صورتش عین گچ بشه

71 بازدید | 10 پست

نوزاد دوماهه من بعد واکسن زدن یهو رنگش عین گچ شد و بی‌حال 

کلا رنگ صورتش یه وقتایی عین گچ میشه .لبش هم رنگ نداره 

دست وپاش خیلی سفیده ولی بدنش تیره ست 

نمیدونم کم خونی یا از قلبشه؟

منم کم خونی دارم 

حالا قراره ببرم دکتر استرس گرفتم 

بنظرتون این نشونه های چیه 

یه سوال دیگه نوزاد دوماهه چند ساعت باید بخوابه؟

موقع نفس کشیدنم شکمش خیلی بالا پایین میره 

بارداریم افتضاح بودپر استرس باتغذیه افتضاح

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قندش مواطب باش نیافته

بعد واکسن هم ضعف کرده بود حتما ازدرد

شیر هرچی بیشتر بهتر، معمولا اوایل ممکن ۴۰دقیقه بخورن، بعد ۳۰دقیقه نمیخورن باز شیر میخوان، نیازشون بیشتره، چون آروم میخورن قدرت مکیدنشون پایین طول میکشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

من بچه بودم کم خون بود اینطوری میشدم نگران نباشانگار بدنش طوسی میشه یا زرد تو کم‌خونیبرو دکتر پیگیری ...

خیلی نگرانم 

بدنش رنگش تغییر نمیکنه سبزه ست 

ولی دست وپاش وصورتش سفید غیر طبیعیه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

خیلی نگرانم بدنش رنگش تغییر نمیکنه سبزه ست ولی دست وپاش وصورتش سفید غیر طبیعیه

نه همه همینن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اگر کم خونه کف دستشم احتمالا گلگونهیعنی سرخ و سفید

من کم خونی دارم 

بچه مو نمیدونم 

ولی کلا بدنش سبزه ست .صورت و دست وپاش خیلی خیلی سفید عین گچ 

خیلی نگرانم بدنش رنگش تغییر نمیکنه سبزه ست ولی دست وپاش وصورتش سفید غیر طبیعیه

شبیه کمخونیه چون من کمخون شدید بودم همه علائم داشتم از اون بچگی تا الان بعد پریودی 

نگران نباش خدا مراقبتونه💚

قندش مواطب باش نیافتهبعد واکسن هم ضعف کرده بود حتما ازدردشیر هرچی بیشتر بهتر، معمولا اوایل ممکن ۴۰دق ...

یعنی قندش میفته رنگش گچ میشه ؟

چون بیشتر شیر خشک میدم 

شبیه کمخونیه چون من کمخون شدید بودم همه علائم داشتم از اون بچگی تا الان بعد پریودی نگران نباش خدا مر ...

ممنون عزیزم