2777
2789
عنوان

بیرانوند

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 50 پست
خب لک ها میگن ما زیر مجموعه یلر و کورد نیستیم

لک ها الان مثل روستایی هستن که میگن ما شهریم نه روستا اما لک زیر مجموعه قوم لر هست و میمونه و اصلا زبانی به اسم لکی نداریم و فقط لحجه است 

عزیزان من قصد توهین ندارم فقط حقیقت رو میگم

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

برای منکه فرقی نداره گلم فوتبالی نیستم فقط یادمه یکااری کرده بود و الان داره نتیجه همونارو میبینهحال ...

منم متوجه شدم گفتم بحث الکی سیاسی نکن قرار نیس هرکی عقاید تورو نداره خدا به زمینش بزنه شاید اصلا عقاید تو اشتباه بله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متوجه شدم گفتم بحث الکی سیاسی نکن قرار نیس هرکی عقاید تورو نداره خدا به زمینش بزنه شاید اصلا عقا ...

ولی تاپیک بعدیتون هم حرفای منو تایید کرده بودن این یعنی حق با مردمه😅

حالا برای اینکه اذیت نشین شب بخیر🚶‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ولی تاپیک بعدیتون هم حرفای منو تایید کرده بودن این یعنی حق با مردمه😅حالا برای اینکه اذیت نشین شب بخ ...

مردم ۶۰ سال توسط معاویه به امام علی هم تو مساجد فحش میدادن مردم ملاک نیستن مخصوصا مردم جاهل