2777
2789
عنوان

بیرانوند

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرانوند با رفتنش بی‌فرهنگ بودن بعضی پرسپولیسی ها رو ، رو کردالان فهمید چند سال برای چه طرفداران نمک ...

دقیقا

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

باشه تو راس میگی هرکی ضد عقیده شما باشه بد میشه هه

البته فقط من نبودم

از چشم خیلیا افتاد😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به ما چه بابا هر کسی صلاح زندگیش رو بهتر میدونه 

با اجازه استاتر لازم میدونم اعلام کنم عزیزان لک یک قوم جدا نیست لک زیر مجموعه و شاخه ای از قوم بزرگ لر هست اطلاعات غلط ندن بهتون 

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

سیاره جهنم خانواده پدریو نگف😑

اونم نگفت؟😂😂کاش بیشتر نگاه میکردم زود زدم رفت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به ما چه بابا هر کسی صلاح زندگیش رو بهتر میدونه با اجازه استاتر لازم میدونم اعلام کنم عزیزان لک یک ق ...

لکی؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

البته فقط من نبودماز چشم خیلیا افتاد😅

بدرک منم همینو گفتم فقطم به خاطر رفتن از پرسپولیس بود نه توهماتی که تو مغزتوعه چون تا چندماه پیشم همه داشتن خودشونو واسش میکشتن