2777
2789
عنوان

دلم خون شده

217 بازدید | 28 پست

نمیدونم واقعا درمونده ام ,توی زندگی زناشویی بگم اصلا نداشتم  خنده داره  ازدواج کردم و شوهرم اصلا سمتم نمیاد ,ازم دور میشه ,بهم اصلا محبت نمیکنه ,میاد خونه یه گدوشه دراز میشه و سرش تو گوشیه ,نمیتونم تحملش کنم ,الان هم باردارم ,ننیدونم شوهر داشتن یعنی چی ,منو اصلا نمیبوسه ,وتوی این فکرم باومدن بچه اوضاعم خیلی پیچیده تر میشه ,تا الان فقط خودم بودم ,الان ولی دختر توی راهیم  و خانوادم هم ننیزارن طلاق بگیرم ,وقتی از بی محبتیش پیش برادرم میگم اونا میگن تو میخوای بپری با این و اون میگن تو دنبال محبت توی این ادم نگرد ,سنتی ازدواج کردی ,و انتظار عاشقی ازش نداشته باش ,میگم سمتم نمیاد میگن نیاد تو زندگی خودتو بکن مگه این حرف چقدر سخته ,برای یه زن بی توجهی خیلی سخته ,من الان هر ارایش و لباسی بپوشم اصلا شوهرم سمتم نمیاد و ازم تعریف نمیکنه  اصلا نمیگه دوستم داره یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ از اول همینطور بود کاش ازش بچه‌دار نمیشدی

این خانواده ک شما داری، با بچه ک دیگه محاله بذارن جدا بشی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خودت برو سمتشبرای پیامک های عاشقانه بفرستبراش هدیه بخربهش محبت کن

رفتم خیلی همیشه ,ولی اون اصلا روش توی روم باز نیست ,دوریم خیلی از هم یکی دوبار تو تلگرام اولای ازدواج بهش پیلم دادم ,ولی تا چند روز جوابمو.نداد خودم بهش گفتم بهت پیام دادم ,گفت من اصلا حوصله ی این چیزارو ندارم  ,کلا دیگه انگار من مرد شدم و خسته شدم ازین رفتارم 

رفتم خیلی همیشه ,ولی اون اصلا روش توی روم باز نیست ,دوریم خیلی از هم یکی دوبار تو تلگرام اولای ازدوا ...

کاش با این وضعیت بچه دار نمی شدی 

برو پیش مشاور 

با خوانواده خودت و خانواده شوهرت حرف بزن

میگه کلا من رو نمیبینه محبت کلامی نمیکنه به‌ چشمش نمیام همه چیز که به این کارا ختم نمیشه

چجوری سمتش نمیاد ولی الان بارداره؟؟بنظرت بارداری با یه بار دوبار میگیره؟؟

شاید منظورش اینه  الان ک باردار شده سمتش نمیاد