2777
2789

چشمم یکساله درد میکنه و دردش به گوش و پشت سرم میزنه الانم پلکم ورم کرده و اصلا درد چشمم آروم نمیشه همش تیر میکشه 

تو محل خودمون هر جا میرم معاینه میکنن میگن هیچی نیست فقط قطره اشک مصنوعی مینویسن الان دارم گریه میکنم یکی دوتا دکترم فرستادنم فشار چشم گرفتم گفتن خوبه مشکلی نیست

میخوام بیام تهران ولی نمیدونم دوباره برم چشم پزشکی یا برم پیش متخصص مغز و اعصاب؟

تو تهران کدوم چشم پزشکی خیلی خوبه و اگه برم میتونن بیماریمو تشخیص بدن؟یکساله درد میکنه بیچاره شدم😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر عبدالله هادی عالیه اصفهان دکتر رزمجو فوق العادس

رزمجو هم اصفهانه؟

اصفهان نمیتونم بیام از تهران خیلی دورم همین که گفتم بزرگه و امکانات داره گفتم بیام تهران

چند تشخیصافتراقی وجود داره یک میگرن اورادوم مشکل عصب که بعیدهسوم مشکلات سینوزیتی شیراز بیمارستان دکت ...

ممنونم عزیزم شما پزشک هستی یا از مسائل پزشکی سردر میاری؟

بنظرت برم پیش چشم پزشک یا مغز و اعصاب؟

توی بزرگراه رسالت(شهید سلیمانی) یه بیمارستان هست بیمارستان بینا،مخصوص چشم هست و مجهزامیدوارم خوب بشی ...

ممنون عزیزم من بخوام نوبت بگیرم حضوری برم نوبت میدن؟یا از این بیمارستانییه که باید چندماه جلوتر نوبت گرفت؟

فوق تخصصی بینا فامیلمون یه بیماری چشمی خیلی بدداشت ورمان شد،خودتون سرچ کنین بخونیت،ایشالا زودتر خوب ...

مرسی عزیزم یه دوست دیگه هم این بیمارستانو گفت 

نمیدونید پزشکشون کی بوده یا پیش کی نوبت بگیرم که خوب باشه؟