2777
2789

عشقم رابطه روتموم کرده میخواد تنهای تنها باشه تاابد حال وحوصله ی هیچکسو نداره بارها امتحان شده بازنی نیست ونخواهد بود من خیلی میخوامششش بینهایت خپنگید فراموشش کن فقط بگید من چه کنم که بیاد پیشم من عاشقشم خیلی درحقم خوبی کرده خاطرات عالی باهم داریم چه طور رابطه ای که اینجوری تمومش کرده رومیشه درست کرد من دیگه تاب وطاقت دوریشو ندارم توروبه این شب عزیز فقط راهنمایی درست کنید خیرببینید💔😭🖤😔

ببین زوری نمیشه کسیو برگردوند

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین زوری نمیشه کسیو برگردوند

زوری که نه میخوام ببینم راهی هست سکوت وصبوری کنم حالش خوب شه هرجور شده برم ببینمش چی بگم چه کنم تا حالش اوکی شه وازتصمیمش برگرده؟💔😔

اسمش عربیه؟

عربی باشه چی میشه؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

زوری که نه میخوام ببینم راهی هست سکوت وصبوری کنم حالش خوب شه هرجور شده برم ببینمش چی بگم چه کنم تا ح ...

نمیدونم والا

میگم فراریش دادی

میدونم میگم چه کردم آخه که فراریش دادم  الا قرارشد بیاد خواستگاری  عاشق هموخوب وخوش بودیم کارآزادش بگیرنگیرداشت دنبال کارثابت بود به هردری رد مغازه بزته جورنشد ازم فاصله گرفت وسردودورشد با ۴ تاولمه آخه حرف اگراون توهینارومیگید ک بابت ج ندادن و دلتنگی وفشاردوریش بود ومحک وناززنوته بود اتفاقا من بارها دلایلمو گفتم بهش و عذرخواهی کردم وپیام اخرشو شاتشو فرستادم بخاطر وضع مملکت وگرونی وبیکاری حالش بدوافسرده شده بخداهمش بهش انرژی مثبت همیشه دادم بخدا دارم میمیزم چرایهو ۱۸۰درجه عوض شده کسی که بیتهایت عاشقم بود وبرام میمرد آخهبخاطر وضع مملکت وبیکاری باید بامن اینجوری ظلمو جفا وخوخواهی کنه😭💔🖤😔