2777
2789
عنوان

تورو به خدا اگر راهی هست که بشه برش گردوند بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونا بدبخت تو مملکت هیچ امیدی ندارن حق داره زنی هم ک بچه اشو سقط میکنه هم حق داره ولی یه عمر زخم میخ ...

حق داره که یهو وسط عاشقی ورابطه ی عالیمون بخاطر وضع مملکت منو ول کنه بره😭😭😭😭💔💔

جادوش کن

برادر منم همین جور بود تا حدودی و دخترای امثال تو با همین کاراشون پدرشونو دراوردن و الان سالهاست بیماری روحی گرفته از بس که تحت اثر نیروهایی برخلاف میلش وادار شده کاری کنه. خدا از سر افرادی که اینطوری میکنن نگذره از زندگیم چیزی نفهمیدم بخاطر داداشمو اویزونای بهش

حق داره که یهو وسط عاشقی ورابطه ی عالیمون بخاطر وضع مملکت منو ول کنه بره😭😭😭😭💔💔

نه همچین حقی نداره ولی اکثر جونا دیگه می ترسن وارد زندگی مشترک بشن چون واقعا سخته فشار مالی و اوضاع خراب مملکتی ک هیچ وقت هم قرار نیس درست بشه 

خداحفظشون کنه برام عجیبه که چرا رفتنیه ونمبخواد بمونه دیگه حالم ازهرچی مردودابطه س بهم مبخوره من ک ب ...

آقاجان عشقش به شما تموم شد 

نمیخوادت 

مودبانه داره میگه ولم کن 

نمیخاد در کنارش باشی 

مملکت گرونی و.... ربط ندارد بشین نگاه کن بعدا ها  دیگه وضع بدتره چجوری یک دختر دیگه جز شمارو میارو تو زندگیش 

راهی هست اینکه دعا کنی خدا بهش شغل و برکت خوب بده تا از نگرانی دربیادو بتونه در کمال عقل و اسایش خیا ...

من دعا میکنم واقعا خداکنه مشکلش فقط همین باشه کارعالی گیربیاره و حالش عالی شه بخدا دعام شبانه روز لایق باشم همینه ولی واقعا دلتنگشم وبیقرارشم میخوام ببینمش باهاش حرف بزنم حق منه ولی این حقو ازم گرفته بخدا دارم میمیرم ما باهم عالی وخوش بودیم واقعا موندم چ کنم😭💔💔💔😭😭🖤🖤🖤

قسم خورد که باهیچ زنی نیست چندین بارم ازخط های ناشناس تماس گرفتم جواب نداده چندبارم امتحانش کردم بهش ...

عشقم قسم و که تو همین عشق ابدی ام خوردن ندیدی پسره علی گفت اگه با ترانه نشه از  برنامه میرم فرداش کات کردن رفتن

خودمون هزاران بار به پسرا گفتیم تو بری من میمیرم مگه مردیم 

الان تازه هست برا همین هنوز نپذیرفتی به مرور اروم میشی

اونم بخدا قسم عهد قجر نیست که پسرا بیان پا بدن با شماره و چت 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

آقاجان عشقش به شما تموم شد نمیخوادت مودبانه داره میگه ولم کن نمیخاد در کنارش باشی مملکت گرونی و.... ...

عشق مگه تاریخ انقضا داره؟!!!

کسی که واقعا بینهایت علشقم بود بزام همه کارمیکرد رابطمون عالی وبا محبت وخوبی پیش میرفت قسم میخوره تاابد میخواد تنهای تنها باشه بارها این مدت امتحانش کردم واقعا تنهاست وباهیچ زنی نیست مطمئنم و میگه  ب مت اصلا ربطی ب تونداره من خودم مشکل دارمو بحاطر وضعیت مملکت میخوام تاابد تنها باشم چطور اتقدرخودخواهه که منو عشقمونو نمیبینه ک من جطور دارم ازنبودش ذره ذره میمیرم😔💔😭🖤😢💔😭🖤

عشقم قسم و که تو همین عشق ابدی ام خوردن ندیدی پسره علی گفت اگه با ترانه نشه از برنامه میرم فرداش کا ...

اصلا وابدا شماره نا آشنا جواب نمیده پسری که سروگوشش بجنبه باچت وعکس وصدا ودلبری زنونه هم پا میده بعدم ب روش های دیگ هم امتحان شده چرا یهو سرد ودورشده من ک براش بهترین بودم چطورنمیخواد سختی ببینه وتوو همین ب قول خودش وضع مملکت مسئولیت قبول کنه یهو ازاین رو ب اون روشده ۱۸۰ درجه عوض شده چرا هرکاری کرد دلبسته ش شم حالا سردترینه خدای من کمکم کن دارم دق میکنم بخدا😢😢💔💔😭😭🖤🖤

اصلا وابدا شماره نا آشنا جواب نمیده پسری که سروگوشش بجنبه باچت وعکس وصدا ودلبری زنونه هم پا میده بعد ...

گلم تو میخوای خودتو راضی کنی هرچی‌ بگم قبول نمیکنی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عشق مگه تاریخ انقضا داره؟!!!کسی که واقعا بینهایت علشقم بود بزام همه کارمیکرد رابطمون عالی وبا محبت و ...

ببین دختر خوب تو ذره ذره داری آب میشی 

اون بی‌تفاوت میگه مغازه ندارم 

بله ندیدی عاشقونه ازدواج میکنن طلاق میگیرن بخاطر رفتارهای پارتنرشون بعد ازش متنفرن 

همه چیز تاریخ داره 

تو نمیتونی هضم کنی به زور نیخای به دست بیاریش 

گلم ایشون آب شدن تو براش مهم نیست

گفتم که یک روز ایشون آب میشه ولی نه برای تو برای یکی دیگه 

نشسته سبک سنگین کرده دیده الان وقت نیست ازدواج کنه نمیخاد مستقیم بگه دست از سرم بردار 

داره به بهانه رد می‌کنه شمارو 

آنقدر گیر نده بهش 

حرفای بدتری میشنوی عاااا 

ازمن گفتن