عشقم رابطه روتموم کرده میخواد تنهای تنها باشه تاابد حال وحوصله ی هیچکسو نداره بارها امتحان شده بازنی نیست ونخواهد بود من خیلی میخوامششش بینهایت خپنگید فراموشش کن فقط بگید من چه کنم که بیاد پیشم من عاشقشم خیلی درحقم خوبی کرده خاطرات عالی باهم داریم چه طور رابطه ای که اینجوری تمومش کرده رومیشه درست کرد من دیگه تاب وطاقت دوریشو ندارم توروبه این شب عزیز فقط راهنمایی درست کنید خیرببینید💔😭🖤😔
چیزی نمیشع طالعشو دیدم خواستم ببینم درسته یا نه دیدم درسته
میشه برامنم ببینی بی زحمت
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من واقعا دیوونه ردیم کسی نازکنه روانیشم باشم سمتش نمیرم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
[QUOTE=384597875]خب میگم که یه چیزی گفتی بعدم ایشون با شخصی داره لاس میزنه[/QUOTEنه دورشدنش میگم بخاطر بیکاری وافسردگیش بود گفتنش ک آره توو تامیک های قبلیم هست مال قبله میگی عذر خواهی نکردی میگم چرابارها عذرخواهی کردم قسم میخوره که باهیچ زنی نیست ونخواهد بود بارها امتحانش کردم همین مدت مطمئنم باکسی نیست ولی آخه چش شده که تنهایی میخواد آخه تنهایی فقط مختص خداست چرامیخوادتنهای تنها باسه مگ یه مردمیتونه تنهابمونه بعدم من ک براش بهترین بودم چرا آخه داره این ظلمو میکنه موندم چ کنم آیاراهی هست برگرده💔💔😭😭😔😔😔
پس تنهایی و دلتنگی ودوریش وبیتابی وبیقراریتو چ میکنی؟!!!😔😔💔💔💔
کاری نمیکنم
میدونی من هیچکس و ندارم حتس خانوادم و گذاشتم کنار
کاری نمیکنم میدونی من هیچکس و ندارم حتس خانوادم و گذاشتم کنار
وای نه مگه میشه آدم از مادروپدر وعزیزانش بگذره بدترینش بهترینن واسه آدم من الان عشق وجونم پارتنرمه برخی گفتن پیام ندی خودش میاد سمتت ولی هرچی بیشترپیاموزنگ بزنی اون دور ودورتر میشه منم مدام دلتنگ وبیقرارشم نمیشه پ و ز نزنم ما که هرلحظه باهم بودیم الان ۱ ماهه ازاین رو به اون رو شده بخدا منه قوی الان دارم میمیرم ازنبودش💔💔💔💔💔😭😭😭
وای نه مگه میشه آدم از مادروپدر وعزیزانش بگذره بدترینش بهترینن واسه آدم من الان عشق وجونم پارتنرمه ب ...
من مامان بابام بی نهایت ادمای خوب و مهربون و دلسوزین ولی من بنا به دلایلی رفت و امد و کم کردم
گلم بخدا یه روزی میشه این روزارو حتی یادت نمیاد
بعد میخندی میگی واااا من اینطوری بودم من برا یه پسر گریه کردم
ادم اگه موندی باشه تو بزنی بکشی بیرونش کنی نمیره
من مامان بابام بی نهایت ادمای خوب و مهربون و دلسوزین ولی من بنا به دلایلی رفت و امد و کم کردمگلم بخد ...
خداحفظشون کنه برام عجیبه که چرا رفتنیه ونمبخواد بمونه دیگه حالم ازهرچی مردودابطه س بهم مبخوره من ک بیتهایت عاشقشم وبی اون دیگ زندگی ندارم یه روری خدانکرده برنگرده وازتنهایی بمیرمم سمت کسی نمیرم حال وحوصله ندارم دوباره انرژی وجون ووقت واعصاب وهزینه واحساسات بذارم با کس دیگه ازاول شروع کنم خداکنه برگرده که چی وضع مملکت خرابه بیکاری وگرونیه خب اراولم بود چرا بامن شروع کردمنو وابسته ودلبسته وعاشق کرد وهرلحظه باهم بودیم حالا چون مغازه گیرنیورده واسه راحتیش نمیخواد زیر بار سختی ومسئولیت وتعهد بره آخه آدم انقدرخودخواه باورم نمیشه این همون آدمه ۱۸۰ درجه عوض شد یهدیی من الان توو شوکم😔💔😭🖤
خداحفظشون کنه برام عجیبه که چرا رفتنیه ونمبخواد بمونه دیگه حالم ازهرچی مردودابطه س بهم مبخوره من ک ب ...
ببین با این چیزایی چه تعریف کردی بیشتر میاد بهش این. یکی دیگه رو پیدا کرده خواسته بپیچونتت
چند وقت باهاش بودی
ببین با این چیزایی چه تعریف کردی بیشتر میاد بهش این. یکی دیگه رو پیدا کرده خواسته بپیچونتتچند وقت با ...
قسم خورد که باهیچ زنی نیست چندین بارم ازخط های ناشناس تماس گرفتم جواب نداده چندبارم امتحانش کردم بهش مطمئنم ولی لینک یهو افسرده وبی حال وحوصله وسرد شده و نمیخوادباهم باشیم ومیخواد تنهای تنها تاابد باشه برام واقعا عجیبه حدود ۱ سال پیش آشنا شدیم ولی ۷ ماه پیش شروع کردیم رابطمونو وهرلحظه درارتباط بودیم هفته ای دوبارپیش هم بودیم برام واقعا خیلی سخت وتلخ ودردناکه دوریش موندم چش شده چه کنم آخه🖤😔😢💔