2777
2789
عنوان

دل شکستن

40 بازدید | 2 پست

امروز  دو تا پسرام خیلی اذیتم کردن خسته بودم ، شوهرم قرار بود بچه‌ها رو با خودش بعد از برگشتن از سره کار ببره خونه مادر شوهرم ، منم تو مسیر خونه پدرم پیاده کنه ، همزمان که آماده می‌شدیم بزنیم بیرون من از خستگی شکایت کردم انتظار همدردی داشتم شوهرم یه حرفی زد خیلی ناراحت شدم ، هیچی نگفتم ولی دلم خیلی شکسته بود تو مسیر یکم بحث کردیم حرفهای بدتری زد عوض دلداری زدم زیر گریه در اصل تلخی حرفاش به قدری زیاد بود که نمیشد گریه نکرد منو خونه بابام پیاده کرد رفت تا الان نه پیامی نه عذرخواهی ، من خیلی حالم بده قلبم درد می‌کنه احساس سنگینی تو قلبم میکنم هیچ جوره آروم نمیشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.