2777
2789

من امسال دوازدهم بودم درس میخوندم کم وبیش بعضی جاهارو با خانواده نمیرفتم یا میرفتم (که نگن داره درس میخونه برا کنکور)هرکی ام امسال اومد خونمون نرفتم تو اتاق درس بخونم نشستنم پیش مهمونا که نگن داره درس میخونه (دوست نداشتم انتظارشون ازم بره بالا بگن میخواد قبول شه کنکور ) 

خلاصه سرتونو درد نیارم همش میخواستم بفهمونم به بقیه که من درس نمیخونم 

ازبس این کارارو کردم که واقعا امسال هیچی نخوندم و هیچی قبول نمیشم 

حالا میخوام امسال که پشت میمونم به همه بگم دارم برا کنکور میخونم و واقعا دیگه بخونم و حتی به همه بگم که دارم برا چی میخونم (هروقت هرکی ازم میپرسیدچی دوست داری قبول شی  میگفتم هدفی ندارم هیچی)

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت درسته همین کارو کن

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

چیکار این داری که چه فکری میکنن

هدفت هم به کسی نگو نیاز نیست بدونن من فقط تو مجازی که کسی منو نمیشناسه هدفم رو میگم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

عه مث من بودی تقریبا حتما مشاور بگیر همینجوری نمیتونی خودتو دست و پا کنی واسه کنکور

مشاور داشتم امسال اما اجرا نکردم برنامشو اصلا 

شما چ کردی؟

از کسی ک امسال پشت بود توصیه هام بهت:به هیچ دوست و فامیلی نگو پشتی

هدفتم نگو

اگر پرسیدن بگو اره حالا ببینم چی میشه

زیاد نزار کسی بیاد خونتون

خونه کسیم نرو

اگر اینکارارو نکنی اذیت میشی

بقیه اذیتت میکنن

چیکار این داری که چه فکری میکننهدفت هم به کسی نگو نیاز نیست بدونن من فقط تو مجازی که کسی منو نمیشناس ...

اخه همش میگن چی شد 

بعد ی طرفم میگن پزشکی میخوای تو