2777
2789
عنوان

مامانا کمک 😭😭

93 بازدید | 10 پست

باردارم پسرم ۱۸ ماهشه دارم از شیر می گیرمش

در طول روز خوبه سیر باشه نق نمی زنه

برا خواب پدرمون دراورده

عادت داشت زی. سینه بخوابه

حالا هیچ جوری راضی نمیشه

سیرش می کنم

شیر خشک نمی خوره شیشه نمی گیره حتی تو خواب

شوهرم می چرخونه سر پا دو ساعت از کمر میوفته منم که نمی تونم

حس می کنم هیچ وقت حل نمیشه این مشکل

کم اوردم

چیکار کنم

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند روزه عزیزم؟

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن شیشه ندی چون بعدا برا شیشه گرفتن هم دردسر خواهی داشت 

خیلیییی سخته ولی میگذره همه بچه ها از شیر جدا شدن بچه شماهم جدا میشه صبور باش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من پسرمو 21 ماهگی از شیر گرفتمش شب هاکه بهانه شیر میگرفت بهش اب میدادم یا کلوچه اخهعاشق کلوچه بود کلوچه میدید اروم میشد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
امروز دو روز فقط موندم چجوری بخوابونمش

صبر کن خوب میشه . فقط عادت بد برای خوابش نزار . عروسکی که دوست داره رو بده بغل کنه

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!