2777
2789

چقدر از ته دل فریاد زدن کسایی که بهشون تجاوز شده یا قتل  قلبم خورد میشه رسما

چرا بی جواب میمونه چرا

یه مادر هر روز تنش میلرزه با فکر اینکه بچه اش شاید ازش کمک خواسته ..

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

پولی که باید خرج امنیت و دختران پسران این سرزمین بشه و خرج تعلیم تربیت جوانان نوجوانان این سرزمین بشه 

بجاش خرج بازسازی و نوسازی سوریه لبنان یمن فلسطین میشه جای دوری نمیره عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولی که باید خرج امنیت و دختران پسران این سرزمین بشه و خرج تعلیم تربیت جوانان نوجوانان این سرزمین بش ...

باز چرت و پرت گفتنها شروع شد 

کشورای دیگه که کمک فلسطین نمیکنن تجاوز ندارن؟؟ 

گاهی حرف نزنید باور کنید عاقل تر به نظر میرسید. 

باز چرت و پرت گفتنها شروع شد کشورای دیگه که کمک فلسطین نمیکنن تجاوز ندارن؟؟ گاهی حرف نزنید باور کنید ...

از خدا برات طلب عقل و شرافت میکنم که از نون شب برات واجب تره 

باز چرت و پرت گفتنها شروع شد کشورای دیگه که کمک فلسطین نمیکنن تجاوز ندارن؟؟ گاهی حرف نزنید باور کنید ...

تو دشمن هم وطناتی

خانم چرت گو اینو از کامنت الان و کامنتای قبلت. فهمیدم.

کردستان✌🏼🕊️

متاسفانه ادم مریض جنسی و تجاوز و ...همه جا هس

هرجا فقر باشه تجاوز / دزدی / فساد / دروغگویی /ریا و ... نرخش بالاتره 

آمار تجاوز تو کشور های اسلامی و همچین ایران از آمار تجاوز تو کشور هلند که آزادانه ترین رفتار ها و پوشش هارو دارند بیشتره ( طبق گفته یونیسف)

عزیزم خدا انسان با اراده و اختیار افریده بهش قوه تعقل داده حالا یکی میتونه خودش تو کثافت غرق کنه و ...

خدا ندید اون دخترو مامانش رو 💔

هرجا فقر باشه تجاوز / دزدی / فساد / دروغگویی /ریا و ... نرخش بالاتره آمار تجاوز تو کشور های اسلامی و ...

بازهم میگم مریض جنسی همه حا هس گرچه اگر کسی مسلمان واقعی باشه این کار رو نمیکنه اینها اصلا مسلمان نیستن لذت و شهوت اولویت زندگیشونه و گند میزنن به زندگی بقیه البته باید قانون پدرشون دربیاره ولی دوست عزیز امار تجاوز تو انگلیس و امریکا هم بالاتر از ایرانه

خدا ندید اون دخترو مامانش رو 💔

توقع دارید هرجا کسی کار اشتباه میکنه خدا همون لحظه از بین ببرتش شما جنگهایی که اتفاق میفته ببین چه قدر اسیب به بقیه زده میشه   خب پس باید اون جنگ افروزها هم همون موقع از بین برن از قدیم گفتن صبر خدا زیاده بعد مگه فقط این دنیاس تاوان اشتباهشون بد خواهند داد طوری که ارزو کنن تو این دنیا تاوان میدادن

توقع دارید هرجا کسی کار اشتباه میکنه خدا همون لحظه از بین ببرتش شما جنگهایی که اتفاق میفته ببین چه ق ...

سخته خیلی سخته تصورش دردناکه  تا مغزو استخونم دردمیگییره وقنی بهش فکر میکنم