الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خدا انسان با اراده و اختیار افریده بهش قوه تعقل داده حالا یکی میتونه خودش تو کثافت غرق کنه و بقیه رو هم نابود کنه یکی هم درست و پاک زندگی کنه به بقیه هم منفعت برسونه
هرجا فقر باشه تجاوز / دزدی / فساد / دروغگویی /ریا و ... نرخش بالاتره آمار تجاوز تو کشور های اسلامی و ...
بازهم میگم مریض جنسی همه حا هس گرچه اگر کسی مسلمان واقعی باشه این کار رو نمیکنه اینها اصلا مسلمان نیستن لذت و شهوت اولویت زندگیشونه و گند میزنن به زندگی بقیه البته باید قانون پدرشون دربیاره ولی دوست عزیز امار تجاوز تو انگلیس و امریکا هم بالاتر از ایرانه
توقع دارید هرجا کسی کار اشتباه میکنه خدا همون لحظه از بین ببرتش شما جنگهایی که اتفاق میفته ببین چه قدر اسیب به بقیه زده میشه خب پس باید اون جنگ افروزها هم همون موقع از بین برن از قدیم گفتن صبر خدا زیاده بعد مگه فقط این دنیاس تاوان اشتباهشون بد خواهند داد طوری که ارزو کنن تو این دنیا تاوان میدادن