2777
2789

پیام بده تو این سن واقعا اینو متوجه نیستید که یه سری حریم هست که نباید بشکنید مثل اینکه به خودتون اجازه ندید  به زن یک نفر پیام بدید و بازخواستش کنید و شوهرم باید این حد رو به شما نشون میداد

دفعه بعد پیامی دیدم از جانب شما دیدم به یکی از مردای خانوادم میگم که با شما سروکله بزنه من وظیفه ای ندارم برای یک مرد غریبه راجع به زندگی ام توضیحی بدم

براش بنویس پرنسس خودش قهر کرده رفته وگرنه من از خانومی چیزی کم ندارم که بخام نصیحت بشنوم بهتره این حرفا ها رو به دوستت بزن که یاد بگیره خونه زندگیش رو ترک نکنه برای قهر های الکی شمام اگه نصیحت بکن هستی رفیق رو نصیحت کن یا دخالت بیجا نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خسته شدهداز مهمون داری قهر میکنین تو خونه خودتون بمونین مردم که گناه نکردن جور قهر شما رو هم بکشن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

چرا یه نفر کامنت میزاره مث طوطی ازش تقلید میکنید؟ برداشته قهر رفته خونه یارو معلومه ک ب اون ربط داره ...

بحث تقلید نیست

بحث اینه که داره دخالت میکنه

اونجا که میگه چی کم گذاشته و فلان

لطفا پیام رو با دقت بخونید بعد نظر بدید

ایشون علنا داره فضولی میکنه و این خانومو نصحیت میکنه

میتونست بگه شوهرتون خونه منه

و راحت نیستم و فلان

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

بحث تقلید نیستبحث اینه که داره دخالت میکنهاونجا که میگه چی کم گذاشته و فلانلطفا پیام رو با دقت بخونی ...

معلامه ک شوهرش ازش خواسته واسطه گری کنه 

نیازی ب این حجم بیشعوری نیس که راهنماییش کردن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)