2777
2789

بنویس گوه خوریش به شما نیومده دادلش دعوا نمک زندگیه شما ناراحتی بیرونش کن آتیش بیار معرکه نشو عن آقا

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چه اطلاعاتی دادی که ما بگیم چی بگی بهش

حس نمیکنی سکته کنیم با این حجم از اطلاعاتی که بهمون دادی

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

چرا یه نفر کامنت میزاره مث طوطی ازش تقلید میکنید؟ برداشته قهر رفته خونه یارو 

معلومه ک ب اون ربط داره شاید دلش نخواد بمونه خونه اش

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عاقل باش و از نصیحت‌های بعضی از بچه مدرسه ای های نی نی سایت استفاده نکن 

انگار زندگی محل فحش کشی و کینه توزیه با احترام هم میشه جواب طرفو داد 

یعنی تو زندگی واقعیتون اینقدر بی فرهنگ و فحاشین!!

ب هیچ عنوان جوابش رو نده ....ب هیچ عنوان ...چه بسا شوهرت پیشش نشسته باشه و باهم پیام بدن بهت ببین حرف میزنی با طرف یا نه ...سکوت که کنی خیلی چیزا براشون روشن میشه هم جلوی هر احتمالی رو ک بدی میگیره همم ب طرف فهموندی به تو مربوط نیست ...