2777
2789
عنوان

پارتنرم

360 بازدید | 42 پست

نت زد برام بعد گفت رفتی بیرون میزدی دیگه من کار بودم منم گفتم منت میزاری تا برات بزنم اونم دعوا را انداخت که من همچین چیزی نگفتم مگه بچه ای این حرفا چیه و...

این قضیه دیشبه حالا امشب زنگ زد دوباره بحثو کشید وسط که اره این کارا بچه بازیه بهمون میخندن منم گفتم خب با لحنی گفتی که منظورت همون بود اونم شروع کرد داد زدن که من خستم نمیتونم ناز بکشم 

الان میخام این پیامو بدم ببینید خوبه؟

کلا عادت کردی هر اتفاقیو با داد زدن حل کنی با اینکه می‌دونی قلبم می‌شکنه و بغضم میگیره بابام تو این ۲۰ سال زندگیش کلا دوبار اونم تو شرایط بد سر مامانم داد زده بعد تو هرروز خدا همینی از الان که بابت یه نت منت میزاری معلوم نیست فردا زیردستت سرطان بگیرم میخای چطور رفتار کنی کلا همینجوری تا یکم خوشی میاد به زندگیت منو که تو روزای سختتم یادت می‌ره 

لطفا راهنمایی کنید الان شرایط جفتمون بده مادرش فوت سوده و اعصابش داغونه الان قطع کرد نیم ساعت بعد آروم بشه خودش زنگ میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بحث بیخودی رو اینقدر کش ندین

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

کِش نده ی قضیه رو پسرا میخوان اروم شن کنار پارتنرشون نه اینکه جنگ اعصاب داشته باشن

اونم تو این شرایط نیاز داره ارومش کنی اوکی؟ 

آروم ترین ورژنتو نشونش بده

قهر و بحث و کِش نده اصلا

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

حالا به من میگه نت بزنم من داد میزدم سرش که پولتو نگه دار برای خودت و الانم که نی....

چه ربطی داره ما رابطمون جوری که دیر همو میبینیم دیر به دیر هزینه می‌کنه پسری که نتونه یه نت بزنه به چه درد ازدواج میخوره؟

یکم ب زمان نیاز داره واقعا الان این تویی ک باید بیشتر درکش کنی داغ مادر کم چیزی نیست تث الان ب نظرم ...

دقیقا

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

شما ک میدونی شرایطش بده و زودم پشیمون میشه پس بنزین رو اتیش نشوزنگ زد یکم خودتو لوس کن ناز بکشه تموم ...

بخدا شرایط منم بده هردومون خیلی ناامیدیم اما حیف رابطمون تموم کنیم همدیگه رو دوست داریم با همه سختی ها جنگیدیم و وفادارهمیم اما باز چالش هایی پیش میاد که دلخورم میکنه