2777
2789

درود و سلام🍋🥰

.

.

.

هر سوالی در زمینه انتخاب رشته و .... دارید می تونید بپرسید،در اسرع وقت حتما پاسخگو هستم.

خوشحال میشم یه کمکی به خواهری های عزیزم کرده باشم💚🌈

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

چه رشته خفنی😂

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیر 

کسی ک  ترازش۵۵۰۰  باشه انسانی منطقه ۲ 

۴۲ معلم میخوان بنظرتون امیدی هس واسه دعوت ب مصاحبه؟؟

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

چه شغل هایی از تجربی برای مهاجرت خوبه؟

گلونی پرچم ایالتمه👑!برنو فریاد شجاعتمه...! بروئی لر.         لۆرستانات...منم بختیاری که نامم کوروش است🎹لکم لرتبار   #منم_آغاز_تاریخ🌌اصالت مارا موزه ها فریاد میزنند🎹‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ رقص لری یعنی اتحاد🤝دینم:زرتشت

برای ظهور و سلامتی  امام زمانمون دعا کنیم میشه منو عزیزام هم دعا کنی ؟ خیلی محتاج دعام  اسمم فاطمه هست خدا خیرت بده 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

دهم روزی چند ساعت وقت بزارم تابستون تست هاشو جمع می‌کنم

عزیزم این سوال مشاوره ایه بهتره از یک مشاور کنکور بپرسید و پاسخ بهتری دریافت کنید

هر سوالی راجع به انتخاب رشته فرهنگیان داشته باشید پاسخگو هستم

سلام وقتتون بخیر کسی ک ترازش۵۵۰۰ باشه انسانی منطقه ۲ ۴۲ معلم میخوان بنظرتون امیدی هس واسه دعوت ب م ...

به نظرم شانس متوسطی برای دعوت داری گلی 

ولی باز کاملا بستگی به رقبات‌ داره

انشاءالله دعوت و قبول شی😍

به نظرم شانس متوسطی برای دعوت داری گلی ولی باز کاملا بستگی به رقبات‌ دارهانشاءالله دعوت و قبول شی😍

قربونت برم من 

همین حرفت کلی خوشحالم کرد 😍🥺

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

یازدهمم میخوام کنکور فرهنگیان بدمچه کتاباییو بخونم؟از کی شروع کنم بخونم؟

در رابطه با منابع درسی تون نمیتونم راهنمایی کنم

ولی در رابطه با فرهنگیان به نظرم منابعش رو مهر به بعد هم شروع کنی کاملا با یک درصد خوب جمع میشه

بیشتر رو هوش معلمی با حل تست های فراوان تمرکز کن.

برای ظهور و سلامتی امام زمانمون دعا کنیم میشه منو عزیزام هم دعا کنی ؟ خیلی محتاج دعام اسمم فاطمه ه ...

به شرط لیاقت چشم حتما 

شما ام دعا کن من قبول شم امسال