2777
2789
عنوان

پاسخگوی سوالات شما در زمینه فرهنگیان هستم🍒🫰

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خسته نباشید ببخشد با تراز کل ۶۴۰۰رشته تجربی.استان البرز .شانسی برای دعوت ب مصاحبه دارم ؟کل استا ...

به نظرت شانستون خوبه 

کلا در تهران و البرز با تراز های کمتری هم پذیرفته می‌شن 

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

۶۳۰۰ کلا تراز خوبیه؟برای رشته انسانی استان بوشهربرای برادر زاده ام میپرسم

نه متاسفانه اونقدر تراز خوبی برای قبولی فرهنگیان در انسانی نیست

ولی با توجه به اینکه پسره و بوشهره احتمال دعوت به مصاحبه هست

سلام من تراز معرفی یه ارزیابی فرهنگیان 7700 شدم رشتم تجربيه بنظرتون قبول میشم ؟

یک سوال دیگه من از محدودیت های فرهنگیان یکمم میترسم اگر قبول شم اخرجم کنن چون مذهبی و محجبه نیستم 

محدودیت ها فقط برای دوران دانشجویی هست یا بعد کار کردن تو مدرسه هم هست؟! 

سلام من تراز معرفی یه ارزیابی فرهنگیان 7700 شدم رشتم تجربيه بنظرتون قبول میشم ؟یک سوال دیگه من از مح ...

سلام عزیز دلم 

به نظرم با توجه به ترازت شانس خوبی برای دعوت داری(البته به شرط ظرفیت خوب،و رقبای ضعیف تر)

و در رابطه با سوال دوم:به طور کلی اینکه پوشش شما در مرحله اول باید مطابق با استاندارد های پوششی و متعارف باشه، هیج شکی نیست،و استفاده از چادر در محیط دانشگاه کاملا بسته به پردیس محل تحصیل شماست،بعضی پردیس ها حساسیت های بیشتری دارن و حتی پوشش چادر اجباریه ولی بعضی دیگه اینطور نیست 

به این نکته هم باید توجه کنی که بعد ۴سال باز شما گزینش نهایی جهت فارغ التحصیلی دارید و علاوه بر اون در جامعه با مانتوی عادی و پوشش متناسب میتونید حضور یابید و مشکل آنچنانی نیست

موفق باشید دوست عزیز😊🍋

سلام عزیزم وقت بخیر

من تراز فرهنگیان ۷۸۰۰ شده و رشتمم تجربیه، متاسفانه شهر من ظرفیتش پایینه(۱۸ تا خانم) به نظرت شانس دعوت شدن دارم؟

و اینکه جلوی کد رشته های شهرستان های دیگه استان نوشته اولویت با بومی های اون شهره، این یعنی چی؟ اگه من این کد رشته ها رو بزنم اصلا فایده داره وقتی اولویت با بومی های اون شهره؟

سلام عزیزم وقت بخیرمن تراز فرهنگیان ۷۸۰۰ شده و رشتمم تجربیه، متاسفانه شهر من ظرفیتش پایینه(۱۸ تا خان ...

سلام عزیزم 

واقعا نمیشه تخمین زد چقدر شانس دعوت داری

میتونی اون شهر های استان که اولویت با شما نیست رو هم انتخاب کنی ولی شانس با اوناست

اول اولویت شهر خودت رو پر کن 

اضافه موند اونا

سلام عزیزم واقعا نمیشه تخمین زد چقدر شانس دعوت داریمیتونی اون شهر های استان که اولویت با شما نیست رو ...

ممنون فقط شما چند روز بعد از دعوت شدن، زمان مصاحبه ات شد؟ ممکنه قبل از کنکور تیر مصاحبه بگیرند؟