2777
2789
عنوان

خونمو ترک کردم اومدم خونه بابام😔

298 بازدید | 30 پست

شوهرم خیانت میکرد من مطمینم ولی انکار میکنه منم دیگه گذاشتم اومدم خونه بابام اونقدر برام سخت میگذره 😔

توزوخدا دعام کنید 

اقایون تو انگار کردن استاد هستند

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره پیامش دیدم گردن نگرفت گفت کار دوستمه الان یه سیمکارت دیگع کرفته ولی باز قبول نمیکنه

عییی خیانت چه اسون شده خدایا توبه این کارا چیه از خدا بترسه دفه بعد دیدی هیچی نگو عکس بگیر از روی پیاماش برو شکایت کن مهریتو اجرا بزار یکم بترسونش

عییی خیانت چه اسون شده خدایا توبه این کارا چیه از خدا بترسه دفه بعد دیدی هیچی نگو عکس بگیر از روی پی ...

الان عکس دارم از پیامش فقط یه پیامش بعد با سیمکارت جدید هم نمیدونم چحور رفته اصلا رو گوشیش پیدا نکردم ولی سیمکارت به نام خودشه و انلاینم میشه 

مامان بابام جرئت نمیدن همش میترسونن 😔

منم باردارم واقعا میگم کاش با همون خیانت کنار میومدم بجا اینکه بیام اینجا اینقدر حالم بد باشه

عییی خیانت چه اسون شده خدایا توبه این کارا چیه از خدا بترسه دفه بعد دیدی هیچی نگو عکس بگیر از روی پی ...

هی تاپیک میزنم کسی نمیاد دو کلمه دلداری بده 😔خستم واقعا نمیدونم حرفم به کی بگم 

ناراحتی چرا عزیزم تو که چیزی کم نداری بچه که داری پدر که داری دولت که هست بگو اقا شوهر منن خیانت کرده مهریه که داری بزار اجرا خسته چرا 

الان عکس دارم از پیامش فقط یه پیامش بعد با سیمکارت جدید هم نمیدونم چحور رفته اصلا رو گوشیش پیدا نکرد ...

کنار بیای براش عادی میشه بازم انجام میده بلا نسبت میگم اینو میگه خره خودمه هرکاری کنم برمیگرده به خودم تو خونه باباتی اشکال نداره غریبه که نیستن شنبه برو با مدرک شکایت کن بگو تا تکلیف منو روشن نکردی نیا برو با همون خرابا 

بببن عزیزم منم خیانت دیدم منم بچه داشتم قهر دعوا رفتم خونه پدر مال کسی که شرایط جدا شدن داشته باشه وقتی شرایطشو نداری نباید اینکارو میکردی تو روش میاوردی که قبحش بریزه جلوش حساسیت نشون می‌دادی تا خودشو جمع کنه ولی ابتکاری که تو کردی بدتر اینا آدم نمیشن فوقش یواشکی تر کارشومیکنه