2777
2789
عنوان

نجس ❓نه بابا❗ بیاین بی‌خیال باشیم❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 89 پست

وای عزیزم خدا خیرتون بده چه نکته های خوبی گفتین من خیلیا رو دیدم درگیرشن

هم خودشون هم بچه هاشونو اذیت می کنن کلی هم آب تو این وضعیت کم آبی اسراف می کنن

یه خانمی رو می شناسم از بس بچه شو شسته بود بچه دچار بیماری پوستی و بدتر از اون بیماری روحی شده بود

طفلک خیلی دلم براش سوخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب قلیل: “آب کمه، چه کنم؟” 💦 راه‌حل هست! 😉نگران نباشید! برای پاک کردن نجاست از روی فرش و…، لازم نی ...

برای طهارت بهتره که دست بکشی بخصوص خانوما...منظورت اینه جیش کردیم نیازی نیست از دستمون استفاده کنیم؟لطفا خانوما هم به بدنتون دست بکشید هم اینکه از شامپو استفاده کنید تا همیشه خوشبو باشین .آب زیادی هم مصرف نمیشه خیالتون راحت

وای عزیزم خدا خیرتون بده چه نکته های خوبی گفتین من خیلیا رو دیدم درگیرشنهم خودشون هم بچه هاشونو اذیت ...

الهی بگردم😓

متاسفانه خیلی هم سخته واقعا دست خودشون هم نیست ولی من چون باهاشون زیاد در ارتباطم وقتی حکم شرعیشو بدونن یکم آروم تر میشن 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

برای طهارت بهتره که دست بکشی بخصوص خانوما...منظورت اینه جیش کردیم نیازی نیست از دستمون استفاده کنیم؟ ...

عزیزدلم بحث تمیزیش مدنظرم نیست ولی برای طهارت معذرت میخوام ادرار آب ربختن پاکش میکنه ولازم نیست دست بکشید وهمچنین برای غسل هم آب ریختن روی بدن کافیه لازم نیست دست کشید

فقط یه سوال اینکه میگین بچه پوشکش نم داده اینو که دیذی یقین داری نم داده روی یه جای فرش چطور تمیزه؟

آره شلوار بچه که نجسه بحثی توش نیست اگرم با چشم دیدید بچه نشست رو فرش ،فرش نجس شد خب نجسه همون تیکه رو بشورید اگرم ندیدید نه دیگه فرش پاکه 

برای طهارت بهتره که دست بکشی بخصوص خانوما...منظورت اینه جیش کردیم نیازی نیست از دستمون استفاده کنیم؟ ...

شامپو بزنیم که داغون میشه

اتفاقاً اون محل رو اصلا نباید با مواد شوینده بشورین چون احتمال عفونت و حساسیت خیلی زیاده

من خودم دکتر رفتم گفت فقط هفته ای یکبار اونم با ژل بهداشتی بانوان بشورین همونم زیاد نباید استفاده کرد

عزیزدلم بحث تمیزیش مدنظرم نیست ولی برای طهارت معذرت میخوام ادرار آب ربختن پاکش میکنه ولازم نیست دست ...

درسته عزیز ولی من دست میکشم.بقیه نکته های که گفتی رو منم قبول دارم جز این یه مورد🫡🌺

موقع غسل اگه دوتا غسل ب گردنمون بود چی بگیم؟ مثلاً حیض و رابطه

اگر حیضتون تموم شده میتونین به نیت هردوتاش یک غسل انجام بدید مثلا فکرتون این باشه به نیت غسل جنابت وحیض یک غسل انجام بدید درسته