2777
2789
عنوان

نجس ❓نه بابا❗ بیاین بی‌خیال باشیم❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 89 پست
درسته عزیز ولی من دست میکشم.بقیه نکته های که گفتی رو منم قبول دارم جز این یه مورد🫡🌺

قربونت بشم😍برای تمیزی که مشکلی نداره ولی از لحاظ نجس پاکی دست نکشید هم پاکه و نجس نیست

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

[QUOTE=384560928]من همیشه همسرم میگن شما خانوما خودتون کارو برای خودتون سخت می کنین بعد میگین اسلام چرا اینقدر سخت گر ...[/QUOTE👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه سوال اینکه میگین بچه پوشکش نم داده اینو که دیذی یقین داری نم داده روی یه جای فرش چطور تمیزه؟

اگه محل دقیقش رو یادت بره فک کنم پاک باید حساب کنی ولی اگه محدودش یادت باشه همون محدوده رو فک کنم باید آب بگیری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
موقع غسل اگه دوتا غسل ب گردنمون بود چی بگیم؟ مثلاً حیض و رابطه

خب هردو رو نیت میکنی و یه غسل میکنی ☺️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگه محل دقیقش رو یادت بره فک کنم پاک باید حساب کنی ولی اگه محدودش یادت باشه همون محدوده رو فک کنم با ...

تو اینجور مواقع که میبینم بچه یک تیکه فرش رو نجس کرده سریع یک پارچه روش بندازید بعد که خیالتون از بچه راحت شد اینا همون قسمت رو بشورید اگر حواسمون نباشه ممکنه محلش خشک بشه ونشه پیدا کرد 

اها راستی اینم یادم اومد بعضیا تصور کردن برای ابنکه غسل صحیح باشه موی زائد نباید باشه درصورتی که ربطی نداره برای صحت غسل داشتن موی زائد مهم نیست البته مستحبه انسان همیشه تمیز و آراسته باشه👌😍

خب هردو رو نیت میکنی و یه غسل میکنی ☺️

شنیدم میگن اگر چندتاست نیت غسل استحاضه بکن 

این درسته یا این 

غسل حیض و جنایت میکنم 

یا 

غسل استحاضه میکنم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

شنیدم میگن اگر چندتاست نیت غسل استحاضه بکن این درسته یا این غسل حیض و جنایت میکنم یا غسل استحاضه میک ...

سلام

بحث خوبی را گذاشتین

غسل مافی الذمه که معنیش یعنی هر غسلی گردنمه اگر نیت کنید کافی هست

اها راستی اینم یادم اومد بعضیا تصور کردن برای ابنکه غسل صحیح باشه موی زائد نباید باشه درصورتی که ربط ...

خنده داره من برعکسش را هم شنیدم

مثلا می گن این موها غسل دارن اول باید غسلشون بدیم بعد بتراشیم🙂🙃

اگه محل دقیقش رو یادت بره فک کنم پاک باید حساب کنی ولی اگه محدودش یادت باشه همون محدوده رو فک کنم با ...

اگر م۸ل دقیقش را یادت بشه خوب مثلا فرش اگر هست حالا من پام خیسه روی فرش راه برم چون نمی دونم کجا نجسه پام نجس نمی شه

ولی وقتی بخوام اب بکشم باید کل فرش را بشورم

شنیدم میگن اگر چندتاست نیت غسل استحاضه بکن این درسته یا این غسل حیض و جنایت میکنم یا غسل استحاضه میک ...

قشنگم نه ربطی به استحاضه نداره بعضیاگفتن جنابت از همه غسلا کفایت میکنه ولی برای اینکه مطمئن باشید اگر ۱۰ تا غسل هم باشه واجب یا مستحب همشو نیت کنین با یک غسل انجام بدید درسته