2777
2789
عنوان

نجس ❓نه بابا❗ بیاین بی‌خیال باشیم❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 89 پست
واقعا ایراد نگرفتمقصد جسارتم ندارمولی دوست داشتم منم رو سبک زندگیم آنقدر حساس میبودم

خوب باشین عزیزم

این چیزا نیازی به رفاه نداره دغدغه می خواد

آدم مرفه داریم بی خیال و بی دغدغه

آدم ضعیف تر هم داریم تمیز و بادغدغه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای طهارت بهتره که دست بکشی بخصوص خانوما...منظورت اینه جیش کردیم نیازی نیست از دستمون استفاده کنیم؟ ...

منظورت از شامپو چیه عزیزم؟! 

شما تو دستشویی هم شامپو میبری؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بعدم نمیگن من دارم غسل میکنممیگن نیت میکنم غسل بگیرم برای پاکی و تمیزی قربه الی الله فتوا جدیدم نده ...

کسی فتوای جدید نداده عزیزم 

برای غسل اصلا لازم نیست نیتت رو بگی به زبون بیاری 

همنقدر که اگه یکی ازت پرسید چیکارمیکنی بدونی 

داری غسل میکنی و اگه ازت پرسید غسله چی بدونی 

براچی داری غسل میکنی کافیه اصلا لازم نیست حتما 

چیزی بگی همینکه تو ذهنت میدونی داری چه غسلی 

میکنی کافیه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگر م۸ل دقیقش را یادت بشه خوب مثلا فرش اگر هست حالا من پام خیسه روی فرش راه برم چون نمی دونم کجا نجس ...

من دقیقا صد درصد نمیدونم پای آدم نجس میشه يا نه 

ولی خب اگه محدوده رو میدونی نباید با پای خیس راه 

بری دیگه چون محدوده رو میدونی اگه نمیدونی پاکه 

ولی اگه میدونی باید تمیز کنی بعد روش راه بری 

ولی بازم از مرجع بپرسی بهتره