2777
2789
ماه تولد یا اول اسمم میگیمن از حالا به بعد ازدواج میکنم

ماه تولد فقط تونستم این ماه ها تشخیص کنم 

تیر ، آذر ، مهر ، آبان ، اسفند یا مرداد 

ازدواجت نزدیکه 

چه ماهی هستی

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواهش میکنم جواب سوال منم بدهح همونیه که همیشه میخواستم؟ اگه باهاش ازدواج کنم پشیمون نمیشم؟

اگه واقعا باهاش ازدواج کنی نه پشیمون نمیشی ولی اگه تا حالا بهت خواستگاری نکرده و شما بهش فکر میکنی سعی کن از مغزت بیرون کنی چون با یک  فرد مناسب و بهتر آشنا میشی 

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

اگه واقعا باهاش ازدواج کنی نه پشیمون نمیشی ولی اگه تا حالا بهت خواستگاری نکرده و شما بهش فکر میکنی س ...

تازه نامزد کردیم فقط من چون خیلی حساسم همش میترسم اشتباه کنم🤦‍♀️

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

نزدیک واقعابا کی

بین آبان امسال تا سال 1406.

انشالله 

فعلا باهاش آشنا نشدی صبر کن 

نگفتی چه ماهی