هردوخانواده توو چادریم فقط خونه داداشم کانکس گرفتن اونم یه ده متری خیلی کوچیکه
آب نیومده تو چادرا ؟؟؟
میگم آشنایی کسی نیست این چندروز برید خونه شون حداقل؟😔
آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست.
هردوخانواده توو چادریم فقط خونه داداشم کانکس گرفتن اونم یه ده متری خیلی کوچیکه
به خواهر شوهر منم یه کانکس ده متری دادن، سه تا بچه داره اصلا نمیشه توش نفس کشید فقط دوتا از بچه هاش توش درس میخونن از بس کوچیکه آدم نمیتونه توش تکون بخوره چه برسه پنج نفر بخوان توش زندگی کنن
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
عزیزم جا کجا بود اونا نتونستن هنوز کانکس بگیرن واسشون ...اصلا افتضاحه ..کم خو نیستن چندین هزار نفرن& ...
بخدا اگه همه چی عادلانه تقسیم بشه به ماهم میرسه ولی بخدا هیچی عادلانه نیست همسایه داریم الان ده تا کانکس گرفته و فروخته اما ما چی....هرسری میریم اون آقای همسایه رو میبینیم توو صف کانکس اما نمیدونم چه حکمتی داره به اون میدن به ما نمیدن.نمیدونم ما قیافمون به زلزله زده نمیخوره یا اون وضعیتش وخیمه😅😅😅
آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست.
بخدا اگه همه چی عادلانه تقسیم بشه به ماهم میرسه ولی بخدا هیچی عادلانه نیست همسایه داریم الان ده تا ک ...
آره دقیقا همینطوره، همسایه خونه پدرشوهرم سر تقسیم پول فروش کانکسهای اهدایی دعواشون شده بود ، ولی جاری بیچاره من آسم شدید داره تا به حال دوبار بیمارستان بستری شده ولی هر خیری که میاد میره و دیگه برنمیگرده واقعا تو حکمت کار خدا موندم
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
فقط خدارو شکر ما قبل اینکه چادرو وصل کنیم زیر چادرمونو به اندازه 30 سانت با بلوک و خاک بالا آوردیم دیگه آب نمیاد توو چادر اما کسایی که چادرو رو زمین وصل کردن الان توو چادراشون کلا آبه همسایمون توو چادرشون دیشب آب رفته بود میگفت تاصب نخوابیدیم
آره دقیقا همینطوره، همسایه خونه پدرشوهرم سر تقسیم پول فروش کانکسهای اهدایی دعواشون شده بود ، ولی جار ...
باید تو حکمت بی وجدانی وحرام خوریه کار بعضیا بمونی
خدالعنتشون کنه ک ب همسایه شونم رحم نمیکنن
من اگه باشم حتی تا همه اطرافم نداشته باشن دلم نمیادمنم بگیرم چه برسه بگیرم و بفروشم
وای حتی نمیتونم تصورش کنم تو کانکس باشم و بغل دستم یکی چادر زده باشه😢😢😢😢