2777
2789
عنوان

کسی اینجا هس قصر شیرینی باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 101 پست
[QUOTE=54102539]سلام اوا گیان ..سرپل چه خوره ؟؟؟[/QUOTE سرپل آو بردیسه خویشگم

آی خدا😢😢😢😢😢

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای سم حان دیشب وحشتناک بود خیلی ترسیدم چادر مادر پدرم خوابیدیم خیلی بد بود خوب بود هممون با هم بودی ...

مادر پدرت تو چادرن؟؟؟؟ خودتون چی؟

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
اره عزیزم.یکی از دوستان فرستاد.دیشب به حدی اوضاع خراب بود کانکس تکون میداد بارون وباد ورعدبرق وزمین ...

وای دیشب زلزله اومد؟ گفتم من یه چیزی حس کردم اما توو خواب و بیداری بودم گفتم شاید رعدوبرق تکونمون بده😯😯😯

فک کردم توای ژن بخوازی.

😂😂😂😂😂😂

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
سلام دوستان حالتون چطوره؟ من از دیروز فقط عکسهای سرپل و قصر و چک میکنم و غصه میخورم واقعا شرایط سختی ...

سلام عززیزم مررسی خانوم گل ..اره منم قصری ام اومدم از بچه ها احوال اونجا بپرسم خودم کرمانشاهم ..مرسی عززیزدلم

اره عزیزم.یکی از دوستان فرستاد.دیشب به حدی اوضاع خراب بود کانکس تکون میداد بارون وباد ورعدبرق وزمین ...

سم جون همتا دنبالت میگشت نگرانت بود

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
سلام عززیزم مررسی خانوم گل ..اره منم قصری ام اومدم از بچه ها احوال اونجا بپرسم خودم کرمانشاهم ..مرسی ...

قربونت، منم خودم کرمانشاهم ولی خانواده خودم و همسرم سرپل ذهابن و واقعا واسه همه مردم ناراحتم شرایط خیلی سختی دارن 

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
چرا شماهارو انتقال نمیدن جای دیگه واسم عجیبه اون سرما و بچه های کوچیک. چطور شب خوابشون میبره با این ...

عزیزم جا کجا بود اونا نتونستن هنوز کانکس بگیرن واسشون ...اصلا افتضاحه ..کم خو نیستن چندین هزار نفرن 

چرا شماهارو انتقال نمیدن جای دیگه واسم عجیبه اون سرما و بچه های کوچیک. چطور شب خوابشون میبره با این ...

به راحتی خوابشون میبره عزیزم مگه اینا وجدانم دارن😳😳😳😳

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.