2777
2789

مامانم بچه اول خانواده اس ،درنتیجه منم نوه بزرگم 

امروز برای اولین بار زن دایی ام رو دعوت کرده بودن خونه پدربزرگم  همش ما 3 ساعت رفتیم اونجا، براردران گرامی من با یکی از پسر خاله هام دعوا شون میشه، بابامم با این پسر خالم خیلی چپه

هیچی دبگ جلو عروس و مادرش، کمربندش رو در میاره ب قصد زدن داداش بزرگم،ک حالا بقیه نمیزارن، من و مامانم هیچ ری اکشنی نشون ندادیم ،ولی واقعا اعصابم بهم ریخته. نمیگم ما از عروسمون بالاترین ولی خب وضع مالیمون خوبه اونا یکم اوکی نیستن، با اینکار بابام خیلی احساس میکنم کوچیک شدم، واقعا اعصابم بهم ریخته نمیدونم چی کار کنم یکم تخلیه شم،انقد سگ و وحشی هست. دوتا آدم میبینه وحشی میشه، مث همون مامان بابای پدرسگ شه، با این بچه تربیت کردنشون ک 50 سالش شده ولی هنوز آدم نشده مردیکه عوصی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداشت چند سالشه؟

کار بابات خ زشت بود. جلو این همه آدم و عروس ک تازه وارده پسرسو سبک کرد.خجالت نکشید این کارو جلو تازه عروس کرد

یعنی چی میگی منو مامانم هیچ ری اکشنی نشون ندادیم.میرفتین باباتو آروم میکردی

دوتا داشتن دعوا میکردن تموم میکردن چرا بزرگتر باید بچشو جلو بقیه تحقیر کنه اونم با کمربند

متاسفم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان فکر کردی چون تو پولدار بودی از زنداییت بالاتر بودی خدا خوب گذاشت تو کاست تا تو باشی کسیو کم نبی ...

خوبه گفتم ک نمیگم ک از عروسمون بالا تریم،برو بابا خودم انقد اعصابم بهم ریخته حوصله شما رو ندارم

داداشت چند سالشه؟کار بابات خ زشت بود. جلو این همه آدم و عروس ک تازه وارده پسرسو سبک کرد.خجالت نکشید ...

14 سال

چون بار اولش نیس اینکارو میکنه، ماهم هرچی بگیم آروم نمیشه یعنی ب حرف ما توجه نمیکنه، ولی ار پدر بزرگ و مادربزرگم چون عمو و زن عموش میشن حرف شنوی داره

اصلا دوتا آدم میبینه جوگیر میشه 

50 سالش شده، مامان طفلک مو پیر کرده با این کاراش