2777
2789
عنوان

ببینید چه عادی سازی کردن که یه ابلهی توی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 59 پست
چه ربطی داشت؟خداشاهده رفتم خرید کردمشد15تومن!منم انسانم ربات نیستم که میتونم عصبی بشممیتونم ناراحت ب ...

عزیزم خب خیلی گرونیه قبول ولی اینکه گفتن کسی کمتر از ۱۲ میلیون لباس بخره فقیزه قشنگ نیست اون بخدایی که تاپیک زده داشته از گزوتی حرف میزده که راست میگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود این شخص با اون پستی که زده توهین کرده به اون کاربر دیگه. نوشته معلومه زیر خط فقر هستی که نوشتی 1 ...

من اینو ندیدم

در کل گفتم سایت عمومیه 

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

زیاده حتی پولداراهم اینقدهزینه نمیکنن مگه چی خریده که اینقدشده

الان مانتوی زیر سه تومنی فکرنکنم دیگه وجود داشته باشه

دوتا مانتو برداری شش تومن ی شلوار جین یکو پونصد

سه دست ست توخونه دوتومن ی شال هشصد

و...

پس فکرنکنم دوازده تومن برا خرج لباس یک دفعه ای زیاد باشه

من پولدارم نیستم

ولی لباس بخرم روهم ده تومن میشه

نمیدونم چرا اینقدر برا ی سریا عجیب بود

خب ادم باتوجه ب گرونی درامدش خریدمیکنه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

زیاده حتی پولداراهم اینقدهزینه نمیکنن مگه چی خریده که اینقدشده

برو از اقتصادمون بپرس. دقیقا بپرس مگه چی خریده که انقدر شده؟

مگر یک کیلو گوجه و دو کیلو خیار و یک شیشه سس مایونز نمی خریم مثلا می شه 700 هزار تومن. اینم همونه دیگه. حتما چند متر پارچه و جفتی کفش و چند تا شال و یک کیف خریده دیگه اونم معمولی

چخبره عزیزم مانتویه تومنی هم هست

اون مانتو یک تومنی بیاری دو بار بشوریش یا اتو بزنی بار سوم دیگه نمی تونی بپوشی. بعدم جنسش توی تنت بو می گیره رنگ و رورفته می شه. فکر کردی مانتو یک تومنی چند ماه توی تنت دوام میاره و اصلا روت می شه بپوشیش

لباس گرون وارزن هست بستگی به این داره که چی بخوای بخری

همون ارزونشم ارزون نیست. جنسی بهت میدن که اصلا نمی تونی بپوشی

عزیز من الان یه دونه سوتین مواد مصنوعی که کشو پارچه اش ببخشید بوی گوه میده کم کمش 100 تومنه.