2777
2789
عنوان

ببینید چه عادی سازی کردن که یه ابلهی توی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 59 پست
آفرین گل گفتی 👌 زیر یه تومان هم هست.

خب عرض شد خدمتتون مانتو زیر یک تومن هست گوجه و خیار و لوبیا چیتی و گوشتم زیر اون قیمتی که هستن هست؟ اگر باشه که آشغال خوریه و آدم مرگ زودرس تر خودشو امضا زده با خوردنشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود این شخص با اون پستی که زده توهین کرده به اون کاربر دیگه. نوشته معلومه زیر خط فقر هستی که نوشتی 1 ...

ببین خودت درگیر نکن حتی اون طرفیم ک نوشته بود ۱۲ تومن لباس قسطی خریدم خودشم فکرنکنم راست گفته باشه

امروز یچیزایی توسایت خوندم ک همش دروغ بود باور نکن هیچیو

من حقیقتش گرفتم ۷۵ تومن سوتین ساده هنوزم هست لباسای ارزون

جنسش چیه؟ مطمئن باش مواد پلاستیکیه. یه نیم ساعت با پوشیدن اون برو پیاده روی توی گرمای ظهر ببین دووم میاری. یا کولرو خاموش کن اون تنت باشه. من می فهمم دقیقا چه جنسهایی رو میگی. چند سال پیش یه لباس زیر خیلی خوشگل و جذاب اما متأسفانه از همین جنسها خریدم به خاطر جذابتیش که گولشو خوردم خدا شاهده تا چند وقت درگیر ناراحتی پوستی شدم. دیگه از اون به بعد محاله غیر از نخ اصل چیزی بپوشم. شما به اون حد نرسیدی هنوز. اگر خدایی نکرده یک بار پوستت واکنش بده می فهمی اون وقت این حقشون نیست مردم که 75 تومن بدن و اون آشغالا رو تنشون کنن

ببین خودت درگیر نکن حتی اون طرفیم ک نوشته بود ۱۲ تومن لباس قسطی خریدم خودشم فکرنکنم راست گفته باشهام ...

من با اون شخص کاری ندارم. خودم همین چند وقت پیش اوایل نوروز دقیقا سیزده  و دویست دادم یه دست کت و شلوار و یک جفت کفش و یک کیف برام شد. خدا شاهده. خیلی هم عالی نیستن که بگی حالا به به عجب. فقط فرقشون اینه که یه کمی بوی مواد پلاستیکی نمیدن. همین. اصلا فقط مزد دوخت یک دست کت و سارافون رو الان مزون می گیره دو و نیم به بالا. خب من همین چند سال پیش بهترین مزون می رفتم یک دست مانتو شلوار می دوختم 350 تومن. 

من حقیقتش گرفتم ۷۵ تومن سوتین ساده هنوزم هست لباسای ارزون

ساده ساده پارچه ای سفت هست از اونا میگی؟

رنگ کرمی میشن اکثرا

من از اونا نمیتونم بپوشم

من خودمم لباسای گرون نمیخرم، داشته باشمم

مانتوی معمولی میخرم در حد ۱ تومن

اره در کل همه جوره هس

۱۲ ملیون یه انگشتر خریدم

همینسه چهار سال پیش من 4 و نیم گرم طلا خریدم شش تومن. فاکتورشم دارم هنوز. اون وقت شما الان یه انگشتر خریدی فکر نکنم یک گرم و نیمم بشه. خیلی فرقشه

همینسه چهار سال پیش من 4 و نیم گرم طلا خریدم شش تومن. فاکتورشم دارم هنوز. اون وقت شما الان یه انگشتر ...

عزیزم من اللن خریدم انگشترو 

مبارکت باشه عزیزم 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام