2777
2789
عنوان

تفکرات نینی سایتی

92 بازدید | 8 پست

من خودم به شخصه تو جامعه چه ایران و خارج از ایران همچین تفکراتی ندیدم ولی چرا برخی تفکرات انقدر تو نینی سایت اشاعه یافته؟یعنی یدونه اون افرادی که دیدم تو نینی سایت نیستن یا نه قضیه یه چیز دیگه هست. 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شما دعوت میکنم یه سر بیاید فامیل ما

تا متوجه بشید نی نی سایت در برابرش روشنفکری متجددانه است

باورتون نمیشه یعنی

که بعضی جاها هنوز اینقدر جاهل هستن؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

از شما دعوت میکنم یه سر بیاید فامیل ماتا متوجه بشید نی نی سایت در برابرش روشنفکری متجددانه استباورتو ...

متاسفانه نشون از نا آگاهی هست. 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

از شما دعوت میکنم یه سر بیاید فامیل ماتا متوجه بشید نی نی سایت در برابرش روشنفکری متجددانه استباورتو ...

والا حقیقتا منم فقط تو نی نی سایت دیدم یا بیرون فقط شنیدم این تفکرات سنتی و قدیمی رو

ولی چیزی که دیدم به چشمم خیلییی با فضای اینجا فرق داره نمونش تو همین بکارت که تو دنیای واقعی توی همین ایران هیچ کس براش مهم نیست 

نمیدونم شایدم من هرچی سمه از زندگیم بریدم و ببینم هم همون اول میندازمشون کنار😅

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
والا حقیقتا منم فقط تو نی نی سایت دیدم یا بیرون فقط شنیدم این تفکرات سنتی و قدیمی رو ولی چیزی که دید ...

خب

منکه میام نی نی سایت خیلی چیزا رو باورپذیر میبینم

چون دارم بین کسایی زندگی میکنم که تصور میکنن حتی قبول کردن هدیه از بعضی افراد باعث میشه دعا بیاد داخل زندگی ات

اعتقاد دارن بکارت زن از همه چیز مهمتره

هنوز فکر میکنن تو کلا باید با ادم داخل فامیلت ازدواج کنی( همون قضیه پسرعمو دختر عمو و پسرخاله دخترخاله)

😂 و خیلی چیزای دیگه که انگار عصر حجر موندن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نمیگم همه ..... ولی اکثرا از قشر ضعیف جامعه از محیط کوچیک و خرافاتی هستن . میدونم قراره گارد بگیرید ولی بپذیرید مکان زندگی خیلی تاثیر داره دوستان...

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...