2777
2789
عنوان

چرا همسرم اینجوری شده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 37 پست
روز به روز هم بدتر میشه من نه ساله ازدواج کردم درست نشده اوضاع خودمم بدتر شده حال روحیم خوب نیس اصلا

من همش میگم کاش درست شه کاش بخاطر سنش باشه

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

بخدا خدارو خوش نمیاد منو بچم همیشه تنهاییم همیشه قهره یکم ناز کشیدن بلد نیست یکم درکم کنه چی میشه من ...

بنظرت ارزش ادامه دادن داره؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا مثل توبودم وقتی باهام قهربودهمش استرس وتپش قلب داشتم وباهمه مخصوصابچهام پرخاشگری میکردم ولی الان چندساله اصلابهش اهمیت نمیدم وقتی قهرمیکنه من بیشترقهرمیشم محل سگ بهش نمیدم اونقدبرام  وجود نداره که خودش تسلیم میشه وسرصحبت روبازمیکنه....

عزیزم اصلا نمیگم تو مقصری اما بی طرفانه بررسی کن چه وقتایی دعوا میشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .