2777
2789

فهمید من با عشقم حرف میزنم گوشیم ازم گرفت آنقدر  منو سیلی زد و با چوب زد تو پام از ترس اومدم خونه مامان بزرگم قرار بود جمعه برم عشقم ببینم که همه چی بهم ریخت بابام زنگ زد به رفیق عشقم بعد اون رفیقش هم رفت خونه عشقم و کلا خانوادش باهاش دعوا کردن و اونم از دیشب خونش نرفته به نظرتون چیکار کنم صبح زنگ زد بهم الانم از ظهر گوشیش خاموشه البته سر باغ بود داشت درختارو آبیاری می‌کرد  خسته شدم بخدا 

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونور اومدم خونه مامانبزرگم انقدر اینا اذیتم میکنن همش گیر میدن که چرا اومدی دایی منو کتک زد کلا گیر خانواده روانی افتادن میگن ما چرا باید جر بدبختیات بکشیم

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
پس چطور تاپیک زدی!؟؟

گوشی مامانم چون خبر داره من با طرفم حرف میزنم اون قصدش جدی بود بابام همه چی خراب کرد