2777
2789
عنوان

بدبخت شدم همه چی خراب شد بابام منو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 86 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر پسرای مردم که اکثراشون بدرد نخورن ارزششو نداره اعتماد خانواده هاتونو از بین ببرید

وآقا چی بگم آخه نه محبتی از خانواده دیدم نه هیچی همش توهین میکنن نمیزارن سر یه کاری برم من ۱۸ سالمه

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
وآقا چی بگم آخه نه محبتی از خانواده دیدم نه هیچی همش توهین میکنن نمیزارن سر یه کاری برم من ۱۸ سالمه

الانم اگه مرده خب باشه بیاد بگیرتت

میگیره؟ نه

گاهی‌در‌یک‌خاطره‌حبس‌‌میشوی‌برای‌ابد..!

درس نمیخونی؟من خونوادم خیلی اوکی بودن ولی من ۲۳به یعد تونستم سرکار برم

زوده برات کار سعی کن درس بخونی با درس ادما خیلیییی پیشرفت میکنن

عشقم عشقمی میکنی🫠ارزش دارع خودتو تو خانواده بدنام میکنی؟نمیگم‌کار بابات درسته کتک نباید میزد ولی اگ ...

اخه سه سال باهاش بودم شوخی نیست اصلا همه روانم بهم ریخته نمیدونم کجا فرار کنم

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
درس نمیخونی؟من خونوادم خیلی اوکی بودن ولی من ۲۳به یعد تونستم سرکار برمزوده برات کار سعی کن درس بخونی ...

درس میخونم کلا بابام شکاکه خیلی تومحدودیتم

عزیزم به حرف پسرا باور نکن نمی‌دونم دوست دارم میام خواستگاریت همش الکیه فقط ابروت رو میبرن اون اگه دوست داشت اگه این اتفاق می‌افتاد میومد خواستگاریت 

رابطه لانگ یا حضوری؟

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)