فهمید من با عشقم حرف میزنم گوشیم ازم گرفت آنقدر منو سیلی زد و با چوب زد تو پام از ترس اومدم خونه مامان بزرگم قرار بود جمعه برم عشقم ببینم که همه چی بهم ریخت بابام زنگ زد به رفیق عشقم بعد اون رفیقش هم رفت خونه عشقم و کلا خانوادش باهاش دعوا کردن و اونم از دیشب خونش نرفته به نظرتون چیکار کنم صبح زنگ زد بهم الانم از ظهر گوشیش خاموشه البته سر باغ بود داشت درختارو آبیاری میکرد خسته شدم بخدا
بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم 🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
سنت کمه هرچی بقیه بگن کار خودتو میکنی . امیدوارم کاری نکنی بعدا پشیمون بشی و راه پس و پیش نداشته باشی. تو ولش کن پسررو ببین اون چه حرکتی میزنه اگه بخوادت پیدات میکنه یه راهم برا راضی کردن بابات جلو روت میزاره .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وایییی تو همون کاربری هستی که گفتی میخوام با رلم برم دیت🥲💔الهی بگردمت چقد استرس داشتی:)
آره خودم الان نمیدونم کجاست گوشیش خاموشه با خانوادش بحث کرده از خونه زده بیرون صبح بهم زنگ زد گفت دوسه روز نیستم زنگ نزن الانم هی خاموشه عصابم خورده میدونی چندبار قرار بود همو ببینیم کنسل شد ولی اینسری واقعا میخواست حالا بهم میگه این شرایط پیش اومده من اومدنم درست نیست یکم صبر کن آخه من که نزدیک سه سال صبر کردم 😔😔😔🥺🥺😭🥲
بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم 🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
اولا که کل پیام های منو نخوندی دوما از ما کمک خواسته بنده به اندازه کافی نصیحت کردم اما ایشون اگه می ...
بخدا من هیچوقت اینطوری نبودم خیلی دوسش دارم اما اون از صبح دیگه که زنگ زد یه پیام نداد خیلی دلم گرفته میدونم هرکار کنم تهش هیچ وقتی خودش الان همش نگرانه اینه که به دردسر نیفته میگه دوستم اما چرا به خانوادش نمیگه آخه که منو دوست داره 🥲🙃🫠
آره خودم الان نمیدونم کجاست گوشیش خاموشه با خانوادش بحث کرده از خونه زده بیرون صبح بهم زنگ زد گفت دو ...
عزیزم این همه صبر کردی اینم روش🥲💔
تمام حرفات رو درک میکنم چون خودمم تجربش کردم:)البته من اینارو توی سن 12 سالگی تجربه کردم:)الان 19 سالمه خیلی پشیمونم بابت کارام چون هیچ پسری ارزشش و نداره