2777
2789
عنوان

بدبخت شدم همه چی خراب شد بابام منو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 86 پست
درسمی دارم میخونم آخه بدبختی اینه سرکار هم نمیزارن برم از من کوچیکترها سرکار میرن

هیچوقت تاکید میکنم هیچوقتتتت خودتو بخاطر مرد تو خطر ننداز اگه دیدی پشتت نیومد بایسته تو هم دیگه تمامش کن تجربه منو گوش کن ک خودت تجربه نکنی چون آقایون وقتی کسی و بخوان هررررر کاری میکنن

سنت  کمه هرچی بقیه بگن کار خودتو میکنی . امیدوارم کاری نکنی بعدا پشیمون بشی و راه پس و پیش نداشته باشی. تو ولش کن پسررو ببین اون چه حرکتی میزنه اگه بخوادت پیدات میکنه یه راهم برا راضی کردن بابات جلو روت میزاره .  

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور نکردم راستش..18سالته چرا نمیری دانشگاه

بخدا من دوستشم من سانیا هستم من کاربری دیگم کیوت هستش

نیمه دومی هستم

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
هیچوقت تاکید میکنم هیچوقتتتت خودتو بخاطر مرد تو خطر ننداز اگه دیدی پشتت نیومد بایسته تو هم دیگه تمام ...

الان امروز کلا گوشیش خاموشه تا الان فکنم دیگه کلا رفت

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
وایییی تو همون کاربری هستی که گفتی می‌خوام با رلم برم دیت🥲💔الهی بگردمت چقد استرس داشتی:)

آره خودم الان نمیدونم کجاست گوشیش خاموشه با خانوادش بحث کرده از خونه زده بیرون صبح بهم زنگ زد گفت دوسه روز نیستم زنگ نزن الانم هی خاموشه عصابم خورده میدونی چندبار قرار بود همو ببینیم کنسل شد ولی اینسری واقعا میخواست  حالا بهم میگه این شرایط پیش اومده من اومدنم درست نیست یکم صبر کن آخه من که نزدیک سه سال صبر کردم 😔😔😔🥺🥺😭🥲

درکت میکنم قربونت شم منم اینجوری بودم اما خب اشتباه فکر میکردم وقتی بعد از رابطه اولم رفتم سراغ بعدی ...

من ماهی هم  ازش پول نگرفتم گاهی به دلخواه خودش برام میزد پول یا شارژ و نت 

ولی امروز اتقدر حالم بده

اولا که کل پیام های منو نخوندی دوما از ما کمک خواسته بنده به اندازه کافی نصیحت کردم اما ایشون اگه می ...

بخدا من هیچوقت اینطوری نبودم خیلی دوسش دارم اما اون  از صبح دیگه که زنگ زد یه پیام نداد خیلی دلم گرفته میدونم هرکار کنم تهش هیچ وقتی خودش الان همش نگرانه اینه که به دردسر نیفته میگه دوستم اما چرا به خانوادش  نمیگه آخه که منو دوست داره 🥲🙃🫠

من ماهی هم ازش پول نگرفتم گاهی به دلخواه خودش برام میزد پول یا شارژ و نت ولی امروز اتقدر حالم بده

زیاد برات خرج میکرد؟؟؟

گلم بخدا بعد دو سه هفته فراموشش میکنی چون اولاشه یکم برات سخته

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

آره خودم الان نمیدونم کجاست گوشیش خاموشه با خانوادش بحث کرده از خونه زده بیرون صبح بهم زنگ زد گفت دو ...

عزیزم این همه صبر کردی اینم روش🥲💔

تمام حرفات رو درک میکنم چون خودمم تجربش کردم:)البته من اینارو توی سن 12 سالگی تجربه کردم:)الان 19 سالمه خیلی پشیمونم بابت کارام چون هیچ پسری ارزشش و نداره

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)