سلام خانما
امیدوارم خوب باشید
ببینید من ی دختر کاملا با چهره معمولی هستم ، یعنی نه نقصی دارم توی چهره و نه زیبایی خاصی، پوست سبزه، چشم و ابرو مشکی. قد بلند و موی مشکی لخت ، شبیه هندی های معمولی
ولی من عزت نفس بدنی پایینی دارم ، چون رنگ پوستم روکه زیتونی هست یعنی سبزه متوسط رو دوست ندارم ( نه سبزه تیره نه روشن ، توی نت بزنید زیتونی) . از بچگی همیشه سعی کردم از کرم های روشن کننده استفاده کنم یا لیزر ولی هیچ کدوم تغییری نکرد چون من ژنتیکی اینطوری هستم و فامیل های پدریم خیلی خیلی تیره هستن ، یعنی اونا سیاه هستن و من سبزه شدم. حالا اینا به کنار ،، هر خواستگاری برام میاد سفید و گندمی روشن هست اصلا برام سبزه نمیاد که بگم خب عین منه، اضطراب دارم که موقعی که محرم بشیم دلزده بشه چون سبزه ها اندام ت ن ا س لی خیلی تیره ای دارن ، خلاصه من هر روشی بلد بودم استفتده کردم ولی فایده نداره، میترسم پسری که تازگی از من خوشش اومده و قرارع ازدواج کنیم بعدا پشیمون بشه یا تخقیرم کنه ، قصد دارم در جلسه بعدی در مورد رنگ پوست جدی حرف بزنم که ببین اگر سفید دوست داری انتخاب مناسبی نیستم (ولی این گل به خودی هست چون موردمو از دست میدم و خوب نیست اینکار )
توروخدا بگید باید چیکار کنم تا با پوستم کنار بیام
برنزه نیستم که بگم مد هست ، سبزه هستم ،
قبل هر چیزی بگم من از تراپیست هم استفاده کردم برای عزت نفس ولی تغییری نکردم.... میترسم ( را ب طه ) که بگیرم فرد دلزده بشه و بهم خیانت کنه.. از طرفی هستن کسانی که مرد سفیده دختر سبزه و خوشبختن