2777
2789

سلام خانما 

امیدوارم خوب باشید

ببینید من ی دختر کاملا با چهره معمولی هستم ، یعنی نه نقصی دارم توی چهره و نه زیبایی خاصی، پوست سبزه، چشم و ابرو مشکی. قد بلند  و موی مشکی لخت ، شبیه هندی های معمولی 

ولی من عزت نفس بدنی پایینی دارم ، چون رنگ پوستم ر‌و‌که زیتونی هست  یعنی سبزه متوسط رو دوست ندارم ( نه سبزه تیره نه روشن ، توی نت بزنید زیتونی) . از بچگی همیشه سعی کردم از کرم های روشن کننده استفاده کنم یا لیزر ولی هیچ کدوم تغییری نکرد چون من ژنتیکی اینطوری هستم و فامیل های پدریم خیلی خیلی تیره هستن ، یعنی اونا سیاه هستن و من سبزه شدم. حالا اینا به کنار ،، هر خواستگاری برام میاد سفید و گندمی روشن هست اصلا برام سبزه نمیاد که بگم خب عین منه، اضطراب دارم که موقعی که محرم بشیم دلزده بشه چون سبزه ها اندام ت ن ا س لی خیلی تیره ای دارن ، خلاصه من هر روشی بلد بودم استفتده کردم ولی فایده نداره، میترسم پسری که تازگی از من خوشش اومده و قرارع ازدواج کنیم بعدا پشیمون بشه یا تخقیرم کنه ، قصد دارم در جلسه بعدی در مورد رنگ پوست جدی حرف بزنم که ببین اگر سفید دوست داری انتخاب مناسبی نیستم (ولی این گل به خودی هست چون موردمو از دست میدم و خوب نیست اینکار ) 

توروخدا بگید باید چیکار کنم تا با پوستم کنار بیام 

برنزه نیستم که بگم مد هست ، سبزه هستم ، 

قبل هر چیزی بگم من از تراپیست هم استفاده کردم برای عزت نفس ولی تغییری نکردم.... میترسم ( را ب طه ) که بگیرم فرد دلزده بشه و بهم خیانت کنه.. از طرفی هستن کسانی که مرد سفیده دختر سبزه و خوشبختن

تو باید طرفتو بشناسی ک واسه چی میخادت

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزه که خییلیی خوبه فک کن الان فصل برنزه کردن و سولاره

لاک نئونی بزنی و اصن اووووووووف🤩🤩🤩

من خودم خیلی سفیدم به سبزه ها که سولار میرن حسودیم میشه انقد ناز میشن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بخدا که اطراف من هرکی سبزه بوده ادم بهتری گرفتش من سفیدم خودم چهرمم خوبه دریغ از یه ادم خوب

گرفتنش رو آره عزیزم ، خواستگارام منو میپسندن ولی میترسم وقتی صمیمی میشیم دلزده بشن و سفید بخوان .

کسی که بخاطر رنگ و رو کسی رو پس بزنه آدم نیست،حیوونه(به لحاظ شهوت بدون احساس)

پسم نمی زنن اولش، خواستگاری میان می پسندن ولی بعدش میترسم ، مثلا بگه چرا سر آرنج تیره ست و ... از قضاوت میترسم 

گرفتنش رو آره عزیزم ، خواستگارام منو میپسندن ولی میترسم وقتی صمیمی میشیم دلزده بشن و سفید بخوان .

نه اصلا دوستام سه چهار ساله سر زندگین همشم مسافرتای خارجی ،راجب رنگ پوست با طرفت حرف نزن چرا میخوای رو چیزی که نرماله به زور عیب بذاری اخه!! طرف حضوری رنگ پوستتو میبینه که خوشش میاد دیگ 

سبزه که خییلیی خوبه فک کن الان فصل برنزه کردن و سولارهلاک نئونی بزنی و اصن اووووووووف🤩🤩🤩من خودم خ ...

گلم برنزه که منم دوست دارم، بزار برات مثال بزنم مثلا نگار تو عشق ابدی برنزه هست ولی زهرا سبزه هست من رنگم حدودای زهراست تیره تر 

رنگ پوست تماما سلیقه ایی هست عزیزم 

مثلا من خودم برای مردا سبزه ی چشم ابرو مشکی میپسندم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍