سلام رفقا . مرسی که دو سه سال تحملم کردید :) من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛ دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/ یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-) مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :] خوش باشید ، یاعلی .
خب صدرصد باید شاهد باشه یا همون زمان بری پزشکی قانونی اگر اینجوره من برم بگم فلانی بهم تجاوز کرده
نوشته ۴ شاهد مرد
طرف ۴ تا شاهد از کجا گیر بیاره بعدم مگه توی تمام تجاوزات کسی حضور داره که شهادت بده
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی! جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین! شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن! قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن! 《فمینیست 》 《آنتی ناتالیست》
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
همه کشورا قتل صورت میگیره ولی پیداشون میکنن نه این که مثل ایران بعد ۳ سال هنوز پرونده باز باشه
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی! جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین! شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن! قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن! 《فمینیست 》 《آنتی ناتالیست》
قبول میکنن ولی تعداد باید بیشتر از مرد باشه چون زن احساسی هست البته قبلا منم شاکی بودم از وقتی اومدم نی نی سایت فهمیدم کار درستی میکنن زنها منطقشون واقعا پایین
مگه تو قوانین و حق و حقوق و تورم مثل کشورهای دیگه هستیم و اونا رو مثال میزنید که تو قتل میگید کشورها ...
اره شبیه ترکیه هستیم ،البته ترکیه یکم بدتره،🤣🤣ولی خنده ام میگیره توقع دارید در یک کشور با این وسعت و ۱۰۰ میلیون جمعیت هیچ اتفاقی نیوفته در ضمن من از تورم صحبت نکردم
قبول میکنن ولی تعداد باید بیشتر از مرد باشه چون زن احساسی هست البته قبلا منم شاکی بودم از وقتی اومدم ...
انقدر زن ستیز نباشین
اگه زنا منطقشون کم بود الان توی کشور های مختلف تعدادی از مسئولین و رئیس هاشون زن نبودن اگه یه عده ضعیف و بی منطقن ربطی به کل جامعه بانوان نداره
اونوقت تنهایی به این نتیجه رسیدی زنها منطق شون کمه یا کسی هم کمکت کرد؟
نه با کمک خانم های نی نی سایت مثلا یه اقا تایپک زدکه خانمم اذیتم میکنه و کلا حق با اقا بود بعد من حق دادم به اقا گفتن چرا از همجنس خودت دفاع نمیکنی منطق در این حد گفتم خوب حق با اقاست گفتن باشه خخخ
اره شبیه ترکیه هستیم ،البته ترکیه یکم بدتره،🤣🤣ولی خنده ام میگیره توقع دارید در یک کشور با این وسعت ...
کسی درباره ترکیه حرف زد؟
هر انسانی حق زندگی داره وقتی یه نفر وسط میدون ازادی رو نمیتونن پیدا کنن دیگه چه توقعی داریم